Don't have a Xilinx account yet?

  • Choose to receive important news and product information
  • Gain access to special content
  • Personalize your web experience on Xilinx.com

Create Account

Username

Password

Forgot your password?
XClose Panel
Xilinx Home
Reply
Visitor
danielreidal
Posts: 8
Registered: ‎10-29-2008
0

Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

[ Edited ]

When I update my code in ISE I always has to quit Isim so ISE can restart it. Even if I save my waveforms it is time consuming.

 

Is this the correct way to use the tools?

 

Cheers Daniel

Message Edited by danielreidal on 02-17-2010 05:25 AM
Message Edited by danielreidal on 02-17-2010 05:25 AM
Xilinx Employee
duthv
Posts: 643
Registered: ‎09-14-2007
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

Hi,

 

Unfortunately this is the only way to do this today. We are working on a solution to make this easier in a future version of the simulator.

 

This is a very high priority item on our roadmap.

 

Thanks

Duth

 

Newbie
d3mkeramaty
Posts: 1
Registered: ‎12-16-2010
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

Hi,

 

I was wondering if there was every any update on this. I took a Xilinx basic VHDL class a few weeks back and in the notes it had said this would be fixed in ISE12.2. Has that happened? Or is it still pending?

 

I'm currently running 12.1, but its def worth the update if it has been.

 

Thanks!

Xilinx Employee
duthv
Posts: 643
Registered: ‎09-14-2007
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

Hi,

 

This will be available in our 13.1 release coming out March 2011.

 

Thanks

Duth

 

Visitor
danielreidal
Posts: 8
Registered: ‎10-29-2008
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

Is it the relaunch button in Isim that will do the job?

 

Cheers Daniel

Visitor
juliensakam
Posts: 3
Registered: ‎05-29-2012
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

Hello,

 

I am experiencing the same issue mentioned by danielreidal.


Duth from the xilinx team said: "This will be available in our 13.1 release coming out March 2011".


Since we are currently using the 13.3+ version of the software, I am taking the opportunity to refresh the topic. Is there a way to avoid a relaunch of an entire project for ISIM simulation after the modification of one source file?

 

Thank you in advance for your help.

 

Julien.

Xilinx Employee
Xilinx Employee
ywu
Posts: 2,952
Registered: ‎11-28-2007
0

Re: Isim: How to update vhdl code without restarting Isim?

There is a "Re-launch" button at the end of the toolbar (see the snapshot below).

 

ScreenHunter_203.jpg


juliensakam wrote:

Hello,

 

I am experiencing the same issue mentioned by danielreidal.


Duth from the xilinx team said: "This will be available in our 13.1 release coming out March 2011".


Since we are currently using the 13.3+ version of the software, I am taking the opportunity to refresh the topic. Is there a way to avoid a relaunch of an entire project for ISIM simulation after the modification of one source file?

 

Thank you in advance for your help.

 

Julien.




Cheers,
Jim