cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
472 Views
Registered: ‎05-17-2018

ZCU102 Slow Bitstream loading

Hi

I am using ZCU102 Board (Revision 1.1), It takes ~3s, from SD Card, and ~2s, from QSPI Flash, to load bitstream by FSBL, What is the problem?

P.S: I tested my design's BOOT.bin and also XAPP1305 Pre-Build BOOT.bin file.

 

Thanks

Tags (2)
0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
459 Views
Registered: ‎06-06-2018

Hi @m.h.leason ,

Please refer this AR#67475  which help syou to calculate boot time estimate from sdcard and flash. 

Hope this helps.

 

Regards,
Deepak D N
---------------------------------------------------------------------------
Please Kudo and Accept as a Solution, If it helps.
---------------------------------------------------------------------------
Tags (1)
0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
396 Views
Registered: ‎05-17-2018

Hi @ddn

Thanks for your reply

Accrording to AR#67475, booting from SD Card must take ~700ms to load bitstream, but my measurements shows ~3s, Why this difference exist?

 

Thanks

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
235 Views
Registered: ‎03-19-2014

What is the frequency of your SD and QSPI implementations?  Is your QSPI single or dual-parallel?  Also, what is in your bif?  With your load times it doens't look like you are programming the PL.

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos