cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Explorer
Explorer
363 Views
Registered: ‎07-27-2010

importing system generator ip in vivado ip catalog

Hi
I have successfully created system generator ip and apparently successfully imported it in Vivado

Should this IP give same results as system generator simulation or do I need some modifications for it

Best Regards
Uzmeed
0 Kudos
6 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
211 Views
Registered: ‎08-01-2007

If you run simulation using the IP imported from sysgen, you should get the same results with sysgen simulation.

0 Kudos
Highlighted
Explorer
Explorer
199 Views
Registered: ‎07-27-2010

What if I use it in the synthesis and implementation

Regards

Uzmeed

0 Kudos
Highlighted
Newbie
Newbie
148 Views
Registered: ‎11-12-2020


Thanks for the update and quick reply. I'll be sure to keep an eye on this thread.

Tags (1)
0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
119 Views
Registered: ‎08-01-2007

It is also good if you use it in the synthesis and implementation.

0 Kudos
Highlighted
Explorer
Explorer
108 Views
Registered: ‎07-27-2010

@nathanx Thank you 

So you mean I should go for it with confidence

Regards

uzmeed

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
31 Views
Registered: ‎08-01-2007

Yes, you can. Take a look at "Importing a System Generator Design into a Bigger System" on UG897. Hope it helps.

0 Kudos