cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
Contributor
273 Views
Registered: ‎07-21-2018

Why does the display port output flicker when executing yoloV3 with video input ?

Hello, 

I have followed the online tutorials for Edge AI Platforms and have managed to run yoloV3 successfully on images and to some extent video. The following is recorded footage of the display connected to my Ultra96v2 development board. 

The only difference between running image and video, is that video is executed using multiple threads. What can I do to identify the cause and fix this issue?

Cheers

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
177 Views
Registered: ‎11-05-2019

 

Hello @lukevassallo 

 

This is just my personal opinion,

The monitor might flicker while running some examples because it demands heavy memory bandwidth.

How about changing the resolution of the display?

 

Thank you

Yoichi

========================================================================
Please mark the Answer as "Accept as solution" if the information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
========================================================================

0 Kudos
Highlighted
Teacher
Teacher
175 Views
Registered: ‎06-16-2013

Hi @lukevassallo 

 

When did you buy Ultra96V2 ?

 

Ultra96V2 has some issues. Latest version has fixed some issues.

I suggest you to make sure power consumption, core current and tempareture of junction, if possible.

 

I guess it's current issue or Tj issue (tempareture of junction).

 

Best regards,

Highlighted
Contributor
Contributor
140 Views
Registered: ‎07-21-2018

It is. If the demo is run it at 640x480, i get no flicker at all. As I increase the resolution the flicker starts to increase proportionally I would say.

Up to this point I am usong 640x480. I didnt look into this issue further.