UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie peregier
Newbie
492 Views
Registered: ‎11-07-2019

ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

I've installed an ALVEO U200 and wnet through the Getting Started guide and all appeared to be going well until I tried to validate.  It's an Ubuntu 18.04 system.

The lspci command is as expected:

# lspci -vd 10ee:
65:00.0 Processing accelerators: Xilinx Corporation Device 5000
Subsystem: Xilinx Corporation Device 000e
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, NUMA node 0
Memory at d2000000 (64-bit, prefetchable) [size=32M]
Memory at d4000000 (64-bit, prefetchable) [size=128K]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [60] MSI-X: Enable+ Count=33 Masked-
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [1c0] #19
Capabilities: [400] Access Control Services
Capabilities: [410] #15
Kernel driver in use: xclmgmt
Kernel modules: xclmgmt

65:00.1 Processing accelerators: Xilinx Corporation Device 5001
Subsystem: Xilinx Corporation Device 000e
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 94, NUMA node 0
Memory at d0000000 (64-bit, prefetchable) [size=32M]
Memory at d4020000 (64-bit, prefetchable) [size=64K]
Memory at c0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [60] MSI-X: Enable+ Count=33 Masked-
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [400] Access Control Services
Capabilities: [410] #15
Kernel driver in use: xocl
Kernel modules: xocl

The scan looks OK:

# xbmgmt flash --scan
Card [0000:65:00.0]
Card type: u200
Flash type: SPI
Flashable partition running on FPGA:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]
Flashable partitions installed in system:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]

But the validate fails:

--------------------------------------------------------

#/opt/xilinx/xrt/bin/xbutil validate
INFO: Found 1 cards

INFO: Validating card[0]: xilinx_u200_xdma_201830_2
INFO: == Starting AUX power connector check:
INFO: == AUX power connector check PASSED
INFO: == Starting PCIE link check:
INFO: == PCIE link check PASSED
INFO: == Starting verify kernel test:
Host buffer alignment 4096 bytes
Compiled kernel = /opt/xilinx/dsa/xilinx_u200_xdma_201830_2/test/verify.xclbin
Error
Exception:
argument 1: <type 'exceptions.TypeError'>: Don't know how to convert parameter 1
FAILED TEST

ERROR: == verify kernel test FAILED
INFO: Card[0] failed to validate.

ERROR: Some cards failed to validate.

----------------------------------------------------------------------------

The xbutil status shows the card is out of range:

# xbutil status
INFO: Found total 1 card(s), 0 are usable
ERROR: Card index 0 is out of range

 

Any ideas on what I need to do to fix this?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Xilinx Employee
Xilinx Employee
120 Views
Registered: ‎10-19-2015

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi @lyo 

I think this is a different problem, not sure if kernel 5.0 is supported just yet. Still, follow the directions below so I can get a better picture of the failure. 

@peregier - can you double check you have all the requirements for XRT on your computer? To do that grab the dependancy script from your version of XRT from the GIT repo - https://github.com/Xilinx/XRT

The script will be under /src/runtime_src/tools/scripts/xrtdepts.sh

Copy the output and attach it to this post. 

Then remove XRT and re install, copy the entire log and attach it to this post. 

If that installs, please remove xocl and xbmgmt drivers (sudo rmmod) and reinsert them (sudo insmod or sudo modprobe) then send me the entire DMESG log. 

If the drivers show up in lspci -vd 10ee: (send me that output as well) then move on to xbutil validate 

please send me the strace of xbutil validate - $xbutil validate 2> validate_strace.log

as well as just the regular log of xbutil validate 

please also send me xbutil scan. 

If you aren't interested in any of this, please try to use the 2019.1 version of XRT. 

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
14 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
469 Views
Registered: ‎12-10-2013

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi @peregier 

This is an issue with an older version of pyopencl being installed on the system, which needs to be updated.  XRT should have produced a warning during installation. 

Please try the following:

Steps to remediate:

1) Remove XRT installation

sudo apt remove xrt

* Note - this will also remove any deployment or development shells on the system

2) Remove previous version of pyopencl

sudo apt remove python-pyopencl

* Note - if pyopencl was previously installed via pip, rather than apt, this step will take no action.  If you are unsure, there is no detrimental action taken by running the command.

3) Update pip installer

sudo pip install --upgrade pip

4) Update pyopencl via the PIP installation method

sudo python -m pip install numpy

5) Reinstall XRT and any deployment or development shells

Follow the instructions in the Alveo Data Center Accelerator Card installation guide to reinstall XRT.

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
Visitor lyo
Visitor
406 Views
Registered: ‎01-29-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi,

I have a problem close to the one mentionned above. I am migrating from older SW versions (SDAccel, XRT, U200) to latest SW versions (Vitis 2019.2, XRT, U200).

1) sudo lspci -vd 10ee:

0000:17:00.0 Processing accelerators: Xilinx Corporation Device 5000
Subsystem: Xilinx Corporation Device 000e
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, NUMA node 0
Memory at 380072000000 (64-bit, prefetchable) [size=32M]
Memory at 380074000000 (64-bit, prefetchable) [size=128K]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [60] MSI-X: Enable+ Count=33 Masked-
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [1c0] #19
Capabilities: [400] Access Control Services
Capabilities: [410] #15
Kernel driver in use: xclmgmt
Kernel modules: xclmgmt

0000:17:00.1 Processing accelerators: Xilinx Corporation Device 5001
Subsystem: Xilinx Corporation Device 000e
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 110, NUMA node 0
Memory at 380070000000 (64-bit, prefetchable) [size=32M]
Memory at 380074020000 (64-bit, prefetchable) [size=64K]
Memory at 380060000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [60] MSI-X: Enable+ Count=33 Masked-
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [400] Access Control Services
Capabilities: [410] #15
Kernel driver in use: xocl
Kernel modules: xocl

2) sudo /opt/xilinx/xrt/bin/xbmgmt flash --scan

Card type: u200
Flash type: SPI
Flashable partition running on FPGA:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]
Flashable partitions installed in system:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]

3) sudo /opt/xilinx/xrt/bin/xbutil validate

INFO: Found 1 cards

INFO: Validating card[0]: xilinx_u200_xdma_201830_2
INFO: == Starting AUX power connector check:
INFO: == AUX power connector check PASSED
INFO: == Starting PCIE link check:
INFO: == PCIE link check PASSED
INFO: == Starting verify kernel test:
XRT build version: 2.3.1301
Build hash: 192e706aea53163a04c574f9b3fe9ed76b6ca471
Build date: 2019-10-24 20:05:16
Git branch: 2019.2
PID: 2854
UID: 0
[Fri Nov 8 14:11:06 2019]
HOST: x
EXE: /opt/xilinx/xrt/bin/xbutil
[XRT] ERROR: Xclbin isn't signed properly
[XRT] ERROR: See dmesg log for details. err=-129
ERROR: Failed to download xclbin: verify.xclbin
ERROR: == verify kernel test FAILED
INFO: Card[0] failed to validate.

ERROR: Some cards failed to validate.

4) dmesg

[ 66.350289] icap.m icap.m.15728640: __icap_xclbin_download: xclbin is not signed, rejected
[ 66.350296] icap.m icap.m.15728640: icap_download_bitstream_axlf: icap_download_bitstream_axlf err: -129
[ 66.351754] mailbox.m mailbox.m.13631488: mailbox_post_response: posting response for: 7 via HW
[ 66.351970] icap.u icap.u.15728640: __icap_peer_xclbin_download: peer xclbin download err: -129
[ 66.351977] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 8 offset: 39254856, size: 408
[ 66.351983] icap.u icap.u.15728640: icap_parse_bitstream_axlf_section: icap_parse_bitstream_axlf_section kind 8, err: 0
[ 66.351985] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 6 offset: 39254568, size: 288
[ 66.351988] icap.u icap.u.15728640: icap_parse_bitstream_axlf_section: icap_parse_bitstream_axlf_section kind 6, err: 0
[ 66.351989] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 7 offset: 39255264, size: 16
[ 66.351991] icap.u icap.u.15728640: icap_parse_bitstream_axlf_section: icap_parse_bitstream_axlf_section kind 7, err: 0
[ 66.351992] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: could not find section header 9
[ 66.351994] icap.u icap.u.15728640: icap_parse_bitstream_axlf_section: icap_parse_bitstream_axlf_section kind 9, err: -22
[ 66.351995] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 11 offset: 39255280, size: 274
[ 66.352004] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 8 offset: 39254856, size: 408
[ 66.352006] icap.u icap.u.15728640: get_axlf_section_hdr: section 6 offset: 39254568, size: 288
[ 66.352009] icap.u icap.u.15728640: icap_create_subdev: ignore ECC controller for: bank0
[ 66.352012] xocl 0000:17:00.1: __xocl_subdev_create: creating subdev mig.u
[ 66.352140] mig.u mig.u.10485760: ecc_reset: Unable to reset from userpf
[ 66.352165] xocl 0000:17:00.1: __xocl_subdev_create: Created subdev mig inst 10485760
[ 66.352167] xocl 0000:17:00.1: __xocl_subdev_create: subdev mig.u inst 10485760 is active
[ 66.352169] icap.u icap.u.15728640: icap_create_subdev: ignore ECC controller for: bank2
[ 66.352170] icap.u icap.u.15728640: icap_create_subdev: ignore ECC controller for: bank3
[ 66.352175] icap.u icap.u.15728640: icap_download_bitstream_axlf: icap_download_bitstream_axlf err: -129
[ 66.352178] xocl 0000:17:00.1: exec_reset: exec_reset(0) cfg(0)
[ 66.352180] xocl 0000:17:00.1: exec_reset: exec_reset resets
[ 66.352182] xocl 0000:17:00.1: exec_reset: exec->xclbin(00000000-0000-0000-0000-000000000000),xclbin(00000000-0000-0000-0000-000000000000)
[ 66.352187] xocl 0000:17:00.1: xocl_read_axlf_helper: Failed to download xclbin, err: -129
[ 66.395672] [drm] client exits pid(2559)
[ 66.395679] xocl 0000:17:00.1: xocl_drvinst_close: CLOSE 2
[ 66.395682] xocl 0000:17:00.1: xocl_drvinst_close: NOTIFY 000000003dcd38c1
[ 99.435479] xocl 0000:17:00.1: _xocl_drvinst_open: OPEN 1

5) Host is Ubuntu 18.04

 

Thank you for your support.

 

Regards,

 

Lyo

0 Kudos
Newbie peregier
Newbie
389 Views
Registered: ‎11-07-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Thanks for the advice, but I haven't been able to get it to work.  I did the steps you suggested and afterwords here is what versions of tools are installed with pip:

#pip list

Package Version
------------- --------
appdirs 1.4.3
asn1crypto 0.24.0
cryptography 2.1.4
decorator 4.4.1
enum34 1.1.6
idna 2.6
ipaddress 1.0.17
keyring 10.6.0
keyrings.alt 3.0
numpy 1.16.5
pip 19.3.1
pycrypto 2.6.1
pygobject 3.26.1
pyopencl 2019.1.2
pytools 2019.1.1
pyxdg 0.25
SecretStorage 2.3.1
setuptools 39.0.1
six 1.11.0
wheel 0.30.0

----------------------

I still get the same errors with the validate and status:

# xbutil status
INFO: Found total 1 card(s), 0 are usable
ERROR: Card index 0 is out of range

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
324 Views
Registered: ‎10-19-2015

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

@peregier 

Can you send the output of xbutil scan and sudo xbutil flash scan? 

Usually if a card is forund but is unuseable there is a mismatch between the the shell installed on the server and what is loaded on to the card. Usually this can be fixed with removing the power to the server, waiting a minute, then turning the server on again. 

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Newbie peregier
Newbie
303 Views
Registered: ‎11-07-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Thanks for your response.  I have shut the system down and left the power cord disconnected for several minutes and then rebooted.  Here are the results you asked for:

# xbutil scan
INFO: Found total 1 card(s), 0 are usable
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
System Configuration
OS name: Linux
Release: 5.0.0-32-generic
Version: #34~18.04.2-Ubuntu SMP Thu Oct 10 10:36:02 UTC 2019
Machine: x86_64
Glibc: 2.27
Distribution: Ubuntu 18.04.3 LTS
Now: Mon Nov 11 12:35:40 2019
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
XRT Information
Version: 2.3.1301
Git Hash: 192e706aea53163a04c574f9b3fe9ed76b6ca471
Git Branch: 2019.2
Build Date: 2019-10-24 20:05:16
XOCL: 2.3.1301,192e706aea53163a04c574f9b3fe9ed76b6ca471
XCLMGMT: 2.3.1301,192e706aea53163a04c574f9b3fe9ed76b6ca471
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*[0] 0000:65:00.1 xilinx_u200_xdma_201830_2(ts=0x5d1211e8) user(inst=128)
WARNING: card(s) marked by '*' are not ready, run xbmgmt flash --scan --verbose to further check the details.

 

# xbutil flash scan
WARNING: The xbutil sub-command flash has been deprecated. Please use the xbmgmt utility with flash sub-command for equivalent functionality.

Card [0000:65:00.0]
Card type: u200
Flash type: SPI
Flashable partition running on FPGA:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]
Flashable partitions installed in system:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
282 Views
Registered: ‎10-19-2015

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

hi @peregier 

Does the command $xbmgmt flash --scan --verbose produce any additional information? 

Were there any warnings or error messages printed during the xrt package installation?

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Newbie peregier
Newbie
273 Views
Registered: ‎11-07-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

I didn't see any errors in the xrt install that looked significant.  Here is the output of the install:

# apt install ./xrt_201920.2.3.1301_18.04-xrt.deb
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Note, selecting 'xrt' instead of './xrt_201920.2.3.1301_18.04-xrt.deb'
The following NEW packages will be installed:
xrt
0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 18 not upgraded.
Need to get 0 B/8,920 kB of archives.
After this operation, 46.1 MB of additional disk space will be used.
Get:1 /home/ece/Downloads/xrt_201920.2.3.1301_18.04-xrt.deb xrt amd64 2.3.1301 [8,920 kB]
Selecting previously unselected package xrt.
(Reading database ... 188813 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../xrt_201920.2.3.1301_18.04-xrt.deb ...
Unpacking xrt (2.3.1301) ...
Setting up xrt (2.3.1301) ...
Unloading old XRT Linux kernel modules
rmmod: ERROR: Module xocl is not currently loaded
rmmod: ERROR: Module xclmgmt is not currently loaded
Invoking DKMS common.postinst for xrt
Loading new xrt-2.3.1301 DKMS files...
Building for 5.0.0-32-generic
Building initial module for 5.0.0-32-generic
Secure Boot not enabled on this system.
Done.

xocl:
Running module version sanity check.
- Original module
- No original module exists within this kernel
- Installation
- Installing to /lib/modules/5.0.0-32-generic/updates/dkms/

xclmgmt.ko:
Running module version sanity check.
- Original module
- No original module exists within this kernel
- Installation
- Installing to /lib/modules/5.0.0-32-generic/updates/dkms/

depmod...

DKMS: install completed.
Finished DKMS common.postinst
Loading new XRT Linux kernel modules
Installing MSD / MPD daemons
Skipping pyopencl installation...

=================================================

Here's the verbose scan output:

# xbmgmt flash --scan --verbose
Card [0000:65:00.0]
Card type: u200
Flash type: SPI
Flashable partition running on FPGA:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]
Flashable partitions installed in system:
xilinx_u200_xdma_201830_2,[ID=0x000000005d1211e8],[SC=4.2.0]
Card name AU200A64G
Card S/N: 21290597Y01T
Config mode: 7
Fan presence: A
Max power level: 225W
MAC address0: 00:0A:35:06:0F:A6
MAC address1: 00:0A:35:06:0F:A7
MAC address2: FF:FF:FF:FF:FF:FF
MAC address3: FF:FF:FF:FF:FF:FF

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
264 Views
Registered: ‎10-19-2015

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi @peregier 

I see you're running apt install ./<xrt_pkg>.deb

Would it be possible to uninstall XRT again and re install with $sudo apt install ./<xrt_pkg> 

I think sometimes installing as su or root won't work correctly.

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Newbie peregier
Newbie
250 Views
Registered: ‎11-07-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi,

  I tried that but I still get the same scan results.

0 Kudos
Visitor lyo
Visitor
180 Views
Registered: ‎01-29-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi,

I tried factory-reset settings (2 times) with clean installations using latest SWs. I forced the update of the python lib as described above to remove some warnings during the installation of the shell.

Got : INFO: Found total 1 card(s), 1 are usable

but still stucked with the error : __icap_xclbin_download: xclbin is not signed, rejected

Any idea?

 

Lyo

 

0 Kudos
Visitor lyo
Visitor
162 Views
Registered: ‎01-29-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

I moved to kernel 5.0 and I got the following message using xbutil scan:

INFO: Found total 1 card(s), 0 are usable

and I failed to verify the kernel with the same error code.

Something wrong with the Ubuntu release...

 

Regards,

 

Lyo

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
121 Views
Registered: ‎10-19-2015

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi @lyo 

I think this is a different problem, not sure if kernel 5.0 is supported just yet. Still, follow the directions below so I can get a better picture of the failure. 

@peregier - can you double check you have all the requirements for XRT on your computer? To do that grab the dependancy script from your version of XRT from the GIT repo - https://github.com/Xilinx/XRT

The script will be under /src/runtime_src/tools/scripts/xrtdepts.sh

Copy the output and attach it to this post. 

Then remove XRT and re install, copy the entire log and attach it to this post. 

If that installs, please remove xocl and xbmgmt drivers (sudo rmmod) and reinsert them (sudo insmod or sudo modprobe) then send me the entire DMESG log. 

If the drivers show up in lspci -vd 10ee: (send me that output as well) then move on to xbutil validate 

please send me the strace of xbutil validate - $xbutil validate 2> validate_strace.log

as well as just the regular log of xbutil validate 

please also send me xbutil scan. 

If you aren't interested in any of this, please try to use the 2019.1 version of XRT. 

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
Visitor lyo
Visitor
98 Views
Registered: ‎01-29-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Hi @mcertosi,

Thank you for your support.

Yes, you are right. The root cause is something different but ends to the same result: kernel verify failed and I personally prefer to avoid duplicating topics. There must be an installation problem.

FYI, I notice that @peregier was using ubuntu kernel 5.0 while I was using 4.xx kernel. By manually removing / adding the kernel drivers at runtime (both ocl and xclmgmt), it fixed the xbutil scan message "INFO: Found total 1 card(s), 0 are usable" using kernel 5.0. By the way, I really don't like the idea to have the same LTS distribution (here 18.04.3) with different options for kernel.

Please find attached the complete log of all commands. 

The ALVEO/SDAccel framework was working before (2019.1 release I think) but I prefer to bet on the future using the new Vitis framework.

Regards,

 

Lyo

0 Kudos
Newbie peregier
Newbie
61 Views
Registered: ‎11-07-2019

Re: ALVEO U200 verify kernel test failed

Jump to solution

Thanks, these tips have solved the problem.  I tried the xrtdepts.sh script and that installed some things but that did not help.  Then I removed the xocl and xclmgmt drivers and added them again and that solves the problem.  I needed to have this done at boot time so I created a /etc/rc.local file containing

#!/bin/bash
/sbin/rmmod xclmgmt
/sbin/rmmod xocl
/sbin/modprobe xocl
/sbin/modprobe xclmgmt

Now when the system boots the card functions properly.  Here is the result of a validate:

/opt/xilinx/xrt/bin/xbutil validate
INFO: Found 1 cards

INFO: Validating card[0]: xilinx_u200_xdma_201830_2
INFO: == Starting AUX power connector check:
INFO: == AUX power connector check PASSED
INFO: == Starting PCIE link check:
INFO: == PCIE link check PASSED
INFO: == Starting verify kernel test:
INFO: == verify kernel test PASSED
INFO: == Starting DMA test:
Buffer Size: 256 MB
Host -> PCIe -> FPGA write bandwidth = 9194.45 MB/s
Host <- PCIe <- FPGA read bandwidth = 12125.8 MB/s
INFO: == DMA test PASSED
INFO: == Starting device memory bandwidth test:
..........
Maximum throughput: 52428 MB/s
INFO: == device memory bandwidth test PASSED
INFO: == Starting PCIE peer-to-peer test:
P2P BAR is not enabled. Skipping validation
INFO: == PCIE peer-to-peer test SKIPPED
INFO: == Starting memory-to-memory DMA test:
bank0 -> bank1 M2M bandwidth: 11982.8 MB/s
bank0 -> bank2 M2M bandwidth: 12026.1 MB/s
bank0 -> bank3 M2M bandwidth: 12018.8 MB/s
bank1 -> bank2 M2M bandwidth: 12030.6 MB/s
bank1 -> bank3 M2M bandwidth: 12021 MB/s
bank2 -> bank3 M2M bandwidth: 12026.7 MB/s
INFO: == memory-to-memory DMA test PASSED
INFO: Card[0] validated successfully.

INFO: All cards validated successfully.

0 Kudos