cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
675 Views
Registered: ‎04-09-2020

create an vitis example project on U280,when build the project show the error message "Part 'xcu280-fsvh2892-2L-e-es1' is not installed." then compilation failed

My card is the Alveo U280 ,the developplatform is   the Vitis 2019.2 

I follow the UG1301 installing my U280,and use the commad "/opt/xilinx/xrt/bin/xbutil validate" to check the u280.

the result in the image,  I think that the card be installed successessful.

2020-04-09 16-27-19屏幕截图.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

then i try to create an vitis examble project.  when i click "build"  the ide tell me Part 'xcu280-fsvh2892-2L-e-es1' is not installed.

the follow pics are my steps.

2020-04-09 16-31-22屏幕截图.png2020-04-09 16-31-41屏幕截图.png2020-04-09 16-26-35屏幕截图.png2020-04-09 14-07-15屏幕截图.png

 

the log is that

Tags (2)
0 Kudos
3 Replies
mcertosi
Xilinx Employee
Xilinx Employee
603 Views
Registered: ‎10-19-2015

Hi @卟噜卟噜卟噜 

You need to install the u280-es1 development shell along with the deployment shell. 

You'll need to reach out to the source you received the U280-es1 from to get the development shell if you do not already have it. 

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
551 Views
Registered: ‎04-09-2020

0 Kudos
mcertosi
Xilinx Employee
Xilinx Employee
508 Views
Registered: ‎10-19-2015

Hi @卟噜卟噜卟噜 

Yes that's the firmware and drivers you should use.

Regards,

M

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos