UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor deepanwita
Visitor
6,094 Views
Registered: ‎11-28-2011

output of lowpass filter

when i put a sound in the "from media file"block in sysgen , we can't get the output from lowpass filter.........please send me the process of taking sound through 'from media file'.

0 Kudos
9 Replies
Visitor deepanwita
Visitor
6,091 Views
Registered: ‎11-28-2011

Re: output of lowpass filter

you may sent doccument in my mail. my mail id is deepanwitasar@gmail.com

0 Kudos
Advisor eilert
Advisor
6,086 Views
Registered: ‎08-14-2007

Re: output of lowpass filter

Hi,

is the data output of the "from media file" block generating one value at a time or is ist a whole vector at once (which would be bad for sysgen).

Do you use the same sampling rate on all the blocks and as the simulink period in the "system Generator" block?

If the data rates don't match, there's no data to be processed.

 

Have a nice simulation

  Eilert

0 Kudos
Visitor deepanwita
Visitor
6,082 Views
Registered: ‎11-28-2011

Re: output of lowpass filter

below i give my design ......i can't get the output......can you help me..you may send doccument in my mail.

my mail id is deepanwitasar@gmail.com

 

lowpass filter.jpg
0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,078 Views
Registered: ‎11-28-2007

Re: output of lowpass filter

Can you attach the .mdl file?


@deepanwita wrote:

below i give my design ......i can't get the output......can you help me..you may send doccument in my mail.

my mail id is deepanwitasar@gmail.com

 

 




Cheers,
Jim
0 Kudos
Visitor deepanwita
Visitor
6,075 Views
Registered: ‎11-28-2011

Re: output of lowpass filter

i attach my .mdl file............

0 Kudos
Visitor deepanwita
Visitor
6,074 Views
Registered: ‎11-28-2011

Re: output of lowpass filter

i m working at  xilinx ise 12.3

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,066 Views
Registered: ‎11-28-2007

Re: output of lowpass filter

You have way too many sampling rates in your model. The sampling rate for the input data file, SysGen blocks, and FIR filters are all different. You may have a good reason to do that, but I suggest you double check that and straighten out the sample rates first. You can click "Format->Sample Time Display->Annotations" to display sample rate, which may help you see sample time difference at various points.

@deepanwita wrote:

i attach my .mdl file............


 

Cheers,
Jim
0 Kudos
Visitor deepanwita
Visitor
6,047 Views
Registered: ‎11-28-2011

Re: output of lowpass filter

how i eleminate the error...............i give the error report

untitled.bmp
0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,041 Views
Registered: ‎11-28-2007

Re: output of lowpass filter

It looks like an issue with the sample time on the "Spectrum Scope" block. Try change that to match the sample time of the input signal.

 


@deepanwita wrote:

how i eleminate the error...............i give the error report




Cheers,
Jim
0 Kudos