UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Adventurer
Adventurer
400 Views
Registered: ‎08-04-2017

Message Marked Spam

Jump to solution

I posted a new message with a new question, but when I looked for it minutes after posting it was gone!  Fortunately, I was able to find the link in my history.  It turns out it was marked spam.  Why was it marked spam?  Could someone please fix it and mark it not spam?

 

The aforementioned message is How to run ZCU102 Standalone.

 

Best Regards,

Joseph

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Explorer
Explorer
356 Views
Registered: ‎10-24-2008

Re: Message Marked Spam

Jump to solution

@jchang_endiagunfortunately it does not seem that the previous post is visible at all, even via the link that you posted.  Perhaps you want to try a screen shot of the question in a new post? 

 

You may see indications of the word or words that are "banned" as is shown in this post:

 

https://forums.xilinx.com/t5/Welcome-Join/Why-is-the-word-below-forbidden-in-the-Xilinx-forums/m-p/791093?device-view=desktop

 

--Quenton

2 Replies
Highlighted
Explorer
Explorer
357 Views
Registered: ‎10-24-2008

Re: Message Marked Spam

Jump to solution

@jchang_endiagunfortunately it does not seem that the previous post is visible at all, even via the link that you posted.  Perhaps you want to try a screen shot of the question in a new post? 

 

You may see indications of the word or words that are "banned" as is shown in this post:

 

https://forums.xilinx.com/t5/Welcome-Join/Why-is-the-word-below-forbidden-in-the-Xilinx-forums/m-p/791093?device-view=desktop

 

--Quenton

Adventurer
Adventurer
327 Views
Registered: ‎08-04-2017

Re: Message Marked Spam

Jump to solution

Unfortunately, the message was deleted.  I read Why is the word below forbidden in the Xilinx forums?, but I did not get that message and I think that would have prevented me from posting the message.  I did get a message about bad/unsupported HTML tags, which is odd since I used built-in Rich Text editor to generate the post.  The HTML tags were automatically removed which allowed me to post the message.

 

Anyhow, I have reposted it in a new message titled the same, How to run ZCU102 Standalone which does not seem to be causing problems.  @qhall, thanks for taking a look.

0 Kudos