cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
223 Views
Registered: ‎05-21-2020

ISE synthesis always fails under Linux but not under Windows

I am trying to implement multiple ISE 8.1i designs under OpenSuse 13.1 that have been working under Windows XP ISE for many years.  When I attempt to run the synthesis process at any level on any design, the console results report no errors.  Yet, "Process 'Synthesis' failed" is always reported.

I suspect this is an installation issue or a Linux compatibility problem since there's no design issues with any of the 5 (Again, already implemented and working for over a decade using the Windows XP ISE of the same version) FPGA designs I'm trying to replicate.  My suspicion is that xst may not be returning a good status to ISE, even though the synthesis process is successful.  But that's only a guess...

 

I have installed and tried both the 32bit and 64bit versions of ISE, with the same results.

 

Does anyone have any suggestions or experience with this?

 

Thank you,

 

XL600

Tags (3)
0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Visitor
Visitor
199 Views
Registered: ‎05-21-2020

Re: ISE synthesis always fails under Linux but not under Windows

Update:

If I run xst from the command line on the generated design.xst script, synthesis returns exit status 0. ISE should not be reporting failed.

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
75 Views
Registered: ‎05-21-2020

Re: ISE synthesis always fails under Linux but not under Windows

Just in case... I'm using ISE 8.1i SP3

0 Kudos