cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
rs2015
Participant
Participant
14,779 Views
Registered: ‎09-17-2014

copy part or all of a block diagram?

Jump to solution

Hi,

 

is there a way to copy part or all of a block diagram from one Vivado project to another project?  

 

I tried copy, but when I go to the other project, the paste doesn't work.

 

An export/import method?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
aher
Xilinx Employee
Xilinx Employee
25,340 Views
Registered: ‎07-21-2014

Hi @rs2015,
Glad to know.

If that answers your query, please close this thread by marking answer "Accept as Solution"

-Shreyas

----------------------------------------------------------------------------------------------
Try to search answer for your issue in forums or xilinx user guides before you post a new thread.

Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided solves your query.
Give Kudos (star provided in right) to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
aher
Xilinx Employee
Xilinx Employee
14,767 Views
Registered: ‎07-21-2014
Hi,

Use write_bd_tcl
this will generate script of your current IPI BD. Source this script to your new design.
More information UG835

-Shreyas
----------------------------------------------------------------------------------------------
Try to search answer for your issue in forums or xilinx user guides before you post a new thread.

Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided solves your query.
Give Kudos (star provided in right) to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
rs2015
Participant
Participant
14,759 Views
Registered: ‎09-17-2014

Thanks I did this.  

 

When I sourced in the destination project, it created a second totally separate block design in the project.

 

Then I did a select-all and copy, and I was able to paste the whole thing into the main block design.

 

Then I deleted the extra block design.

 

So it worked. Thanks!

0 Kudos
aher
Xilinx Employee
Xilinx Employee
25,341 Views
Registered: ‎07-21-2014

Hi @rs2015,
Glad to know.

If that answers your query, please close this thread by marking answer "Accept as Solution"

-Shreyas

----------------------------------------------------------------------------------------------
Try to search answer for your issue in forums or xilinx user guides before you post a new thread.

Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided solves your query.
Give Kudos (star provided in right) to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
fkhalili
Adventurer
Adventurer
5,223 Views
Registered: ‎11-06-2017
Hi!

Thank you, it is really a useful method.

Regards,
Farnam
0 Kudos