UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Observer vgl94
Observer
227 Views
Registered: ‎06-11-2018

Auto Connect to Board

Jump to solution

Hi,

I'm trying to "Auto Connect" my KC705 board with Vivado 2018.2 Hardware Manager (picture below) in a Linux system running CentOS version 7.6.1810, but the board can't be found. In a Windows 10 machine, with the same board and same configurations it works. If I try to "Open New Target..." it also can't find any hardware - in the Windows 10 machine it does.

Is this a problem with my CentOS version or with Vivado?

Thank you.

bbb.jpeg

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Moderator
Moderator
213 Views
Registered: ‎02-09-2017

Re: Auto Connect to Board

Jump to solution

Hi @vgl94 ,

 

I just verified the document Vivado Design Suite 2018.3 Release Notes - UG973 and we only officially support up to CentOS 7.5, so it could be that the Application or the drivers do not work well in the version you have.

I wonder if the cable drivers have been correctly installed. Could you also please check the following AR and verify if you have all the drivers?

 https://www.xilinx.com/support/answers/66440.html

 

If it all looks OK, i'd say that the issue might be to the CentoOS version.

 

Thanks, 

Andre Guerrero

Product Applications Engineer

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
2 Replies
Moderator
Moderator
214 Views
Registered: ‎02-09-2017

Re: Auto Connect to Board

Jump to solution

Hi @vgl94 ,

 

I just verified the document Vivado Design Suite 2018.3 Release Notes - UG973 and we only officially support up to CentOS 7.5, so it could be that the Application or the drivers do not work well in the version you have.

I wonder if the cable drivers have been correctly installed. Could you also please check the following AR and verify if you have all the drivers?

 https://www.xilinx.com/support/answers/66440.html

 

If it all looks OK, i'd say that the issue might be to the CentoOS version.

 

Thanks, 

Andre Guerrero

Product Applications Engineer

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Observer vgl94
Observer
198 Views
Registered: ‎06-11-2018

Re: Auto Connect to Board

Jump to solution

Thank you,

I didn't realise I had to do that.

0 Kudos