UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Participant bcarltontrex
Participant
4,008 Views
Registered: ‎01-30-2017

In VIO display in Hardware Manager, can't drag and drop to reorder signals (Vivado 2016.4, Windows 64-bit)

Jump to solution

This is in the hw_vios tab. You can in the ILA window. It appears they are always sorted by whichever column is selected (e.g. Name, Value).

 

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Participant bcarltontrex
Participant
7,531 Views
Registered: ‎01-30-2017

Re: In VIO display in Hardware Manager, can't drag and drop to reorder signals (Vivado 2016.4, Windows 64-bit)

Jump to solution

I think I have solved this. You have to force off sorting. For example if sorted by name, ascending. Click on Name to sort descending. Click again and it isn't sorted. Then I can move around nets.

0 Kudos
3 Replies
Participant bcarltontrex
Participant
7,532 Views
Registered: ‎01-30-2017

Re: In VIO display in Hardware Manager, can't drag and drop to reorder signals (Vivado 2016.4, Windows 64-bit)

Jump to solution

I think I have solved this. You have to force off sorting. For example if sorted by name, ascending. Click on Name to sort descending. Click again and it isn't sorted. Then I can move around nets.

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
3,959 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: In VIO display in Hardware Manager, can't drag and drop to reorder signals (Vivado 2016.4, Windows 64-bit)

Jump to solution

Hi @bcarltontrex

Thanks for posting the solution. This will help the other users facing similar issues.

 

Thanks,Vijay
--------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark the post as an answer "Accept as solution" in case it helped resolve your query.
Give kudos in case a post in case it guided to the solution.
0 Kudos
Moderator
Moderator
3,953 Views
Registered: ‎09-15-2016

Re: In VIO display in Hardware Manager, can't drag and drop to reorder signals (Vivado 2016.4, Windows 64-bit)

Jump to solution

Hi @bcarltontrex,

 

Please mark your post as an answer "Accept as solution" since it helped resolve your query and would benefit other users, as vijayak pointed out.

 

Regards,

Prathik

 

 

0 Kudos