UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
9,896 Views
Registered: ‎11-04-2014

Vivado chipscope error

refresh_hw_device [lindex [get_hw_devices] 1]
INFO: [Labtools 27-1432] Device xc7z030 (JTAG device index = 1) is programmed with a design that has 1 ILA core(s) in it.
ERROR: [Labtools 27-1972] Mismatch between the design programmed into the device xc7z030 (JTAG device index = 1) and the probes file D:/VHDL/cdma_aiv/ZYNQ_ADC_TRK/zynq/Ade_test_proj.runs/impl_1/debug_nets.ltx.
 The core at location user chain=1 index=0 has different widths for ILA input port 0. Port width in the device core is 0, but port width in the probes file is 10.
Resolution: Make sure the device probes file is up-to-date, then re-program the device.

0 Kudos
4 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
9,888 Views
Registered: ‎04-16-2012

Re: Vivado chipscope error

Hello,

This issue generally occurs when .bit and .ltx files do not match.
Make sure you are using correct .ltx file and .bit files.

Thanks,
Vinay
--------------------------------------------------------------------------------------------
Have you tried typing your question in Google? If not you should before posting. Also, MARK this is as an answer in case it helped resolve your query/issue.Give kudos to the post that helped you to find the solution.
0 Kudos
9,868 Views
Registered: ‎11-04-2014

Re: Vivado chipscope error

both .bit and .ltx are proper, still getting same error

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
9,855 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Vivado chipscope error

Hi,
Moving to Design tools -others board.
Thanks,Vijay
--------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark the post as an answer "Accept as solution" in case it helped resolve your query.
Give kudos in case a post in case it guided to the solution.
0 Kudos
9,767 Views
Registered: ‎11-04-2014

Re: Vivado chipscope error

I checked in artix 7 also. i got same error
0 Kudos