UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
6,309 Views
Registered: ‎08-18-2008

error in chipscope

 

CoreGen has not been configured with any user repositories.
CoreGen has been configured with the following Xilinx repositories:
 - 'C:\Xilinx\13.1\ISE_DS\ISE\coregen\' []
INFO:encore:314 - Created non-GUI application for batch mode execution.
Wrote file for project
'Z:\cmosvision.com\tr\projects\test\devel\vhdl\Current_Version\x_plac
ements\cmv_5011_condor_13_1\_ngo\cs_ila_pro_0\coregen.cgp'.
INFO:sim:927 - Generating component instance 'ila_pro_0' of
   'xilinx.com:ip:chipscope_ila:1.04.a' from
   'C:\Xilinx\13.1\ISE_DS\ISE\coregen\iprepo\Chipscope\pcores\chipscope_ila_v1_0
   4_a\chipscope_ila_v1_04_a.xcd'.
Resolving generic values...
Initializing IP model...
Finished initializing IP model.
Finished resolving generic values.
Generating IP...
Configuring files for ila_pro_0 root...
WARNING:coreutil - Failed to generate file: example_design_vhd
       invoked from within
   "deliverEJava [getComponentName] {}"
       (procedure "components::ila_pro_0::pre_generation" line 15)
       invoked from within
   "$PreGenerationTargets"
       (procedure "::xilinx::sim::generation::generatePsfCore" line 55)
       invoked from within
   "::xilinx::sim::generation::generatePsfCore {chipscope_ila_v1_04_a}
   {ila_pro_0} {ALL}"ERROR:sim - Unable to evaluate Tcl command:
      ::xilinx::sim::generation::generatePsfCore {chipscope_ila_v1_04_a}
   {ila_pro_0} {ALL}
ERROR:sim - Error found during generation.
ERROR:sim - Failed to generate 'ila_pro_0'.  Error found during generation.

ERROR:sim:877 - Error found during execution of IP 'ILA (ChipScope Pro -
   Integrated Logic Analyzer) v1.04.a'

 

 

<CoreGen>:WARNING:coreutil - Failed to generate file: example_design_vhd
<CoreGen>:ERROR:sim - Error found during generation.
<CoreGen>:ERROR:sim - Failed to generate 'ila_pro_0'.  Error found during generation.
<CoreGen>:ERROR:sim:877 - Error found during execution of IP 'ILA (ChipScope Pro -
See CoreGen Log Z:\cmosvision.com\tr\projects\test\devel\vhdl\Current_Version\x_placements\cmv_5011_condor_13_1\_ngo\cs_ila_pro_0\coregen.log
ERROR:ChipScope: Unable to generate ila_pro_0.ngc
ERROR:ChipScope: Double-click the test_scope.cdc icon in the sources window to edit and fix the CDC project.

 

 

   Why am I getting these errors. Any idea?

 

 

 

0 Kudos
5 Replies
Visitor jn84a
Visitor
6,285 Views
Registered: ‎04-10-2011

Re: error in chipscope

Hi,

 

It may be worth trying the stand alone Inserter tool. Does that work?

0 Kudos
6,280 Views
Registered: ‎08-18-2008

Re: error in chipscope

 

  No it does not work. Again there is an error.

 

 

Generating cores using CORE Generator.  Please be patient as this can take several minutes...
     Using existing cached core Z:\cmosvision.com\tr\projects\envision\condor\devel\vhdl\Current_Version\x_placements\cmv_5011_condor_13_1\_ngo\cs_icon_pro\generate_icon_pro.xco
     Generating core 2 of 2 ila_pro_0.ngc...
FAILED.

<CoreGen>:WARNING:coreutil - Failed to generate file: example_design_vhd
<CoreGen>:ERROR:sim - Error found during generation.
<CoreGen>:ERROR:sim - Failed to generate 'ila_pro_0'.  Error found during generation.
<CoreGen>:ERROR:sim:877 - Error found during execution of IP 'ILA (ChipScope Pro -
See CoreGen Log Z:\cmosvision.com\tr\projects\envision\condor\devel\vhdl\Current_Version\x_placements\cmv_5011_condor_13_1\_ngo\cs_ila_pro_0\coregen.log
Unable to generate ila_pro_0.ngc

 

 

0 Kudos
Visitor jn84a
Visitor
6,261 Views
Registered: ‎04-10-2011

Re: error in chipscope

What OS are you running the tools on? Have you tried re-installing or installing the lab/programming tools to see if that makes a difference?

 

Do you have a license for ChipScope?

0 Kudos
6,255 Views
Registered: ‎08-18-2008

Re: error in chipscope

os: windows 7, 64 bit, up to date

Yes I have license.

 

==========================================================
           I am only downloading/installing these files
--Product Update - 13.1 Product Update
--ISE Design Suite - 13.1 Full Product Installation
==========================================================

==========================================================
           I am not installing these below files
--ISE Design Suite Documentation - 13.1 Product Update
--Software Development Kit - 13.1 Full Product Installation
--Lab Tools - 13.1 Product Update
--License Management Tools - 13.1 Utilities
==========================================================
0 Kudos
Observer bato990
Observer
3,813 Views
Registered: ‎10-09-2014

Re: error in chipscope


This problem is related to windows or hardware.

I use ISE 14.6 and core generator work in one system with windows 7 64 bit while doesent work in another system with windows 7 64 bit and same error is reported.

I found asolution:

When you add a new core, in core generator check the "All IP versions", after this you can see all  versions of  cores for example all FIFO versions. This error occured when you want to generate final version, but generating previus versions of core will done completely without error.

there is some results of core generation:

ILA 1.05.a  : I receieve same error.

ILA 1.04.a : Core generated without error.

*********************************************

ICON 1.06.a : I receieve same error.

ICON 1.05.a : Core generated without error.err.JPG

0 Kudos