UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Newbie arunkm
Newbie
2,246 Views
Registered: ‎05-21-2014

Debug problem in SDK 14.7

Hello Everyone,

 I'm SDK 14.7 to develop one of our application. we have migrated from SDK13.4.

Now, i'm trying to debug the application developed in 13.4 in 14.7. 

I have imported the older design in to the workspace and built it. later downloaded .bit, .bmm, and .elf files on to FPGA successfully. I've selected Debug as option "local c/C++ Apllication" 

 when i try to debug .elf, i'm getting following error.

 

The screen shot is attached

 

Kindly let me know...are there any setting that are missing?

 

where am i doing wrong?

 

Thank you,

Ravikumar

error_sdk.JPG
0 Kudos
2 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
2,238 Views
Registered: ‎07-01-2010

Re: Debug problem in SDK 14.7

Hi,

 

Launching on Hardware is a Xilinx Specific debug, which will use the powerpc-eabi-gdb or the mb-gdb etc. This option will call the correct debug with the correct options on the correct Xilinx hardware.

 

The Local C/C++ Application is a standard button in the Eclipse toolchain, which will call the machines local gdb which can be set up under Project -> Debug configurations. This would be for third party devices/debugging.

 

This would explain why the gdb version is being found as incorrect.

 

Regards,

Achutha

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
2,193 Views
Registered: ‎07-01-2010

Re: Debug problem in SDK 14.7

Hi,

 

Did the information shared in my last post helped you to understand the issue?

 

Regards,

Achutha

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos