UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Voyager
Voyager
624 Views
Registered: ‎05-30-2018

Programming device filed

Jump to solution

Hello,

 

What does this message (pleas, see screenshot below) mean ?

program_device_error.JPG

Indeed, there is no such file in the specified location, but Implementation & bitstream generation were run without errors.

Thanks.

 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
594 Views
Registered: ‎10-30-2017

Re: Programming device filed

Jump to solution

Hi @pavel_47,

 

The *.ltx files are generated when you include the ILA  in your design. If you have ILA in your design then follow the below steps

1. Open the Synthesized or Netlist Design.
2. Run the write_debug_probes filename.ltx Tcl command.

 

if you don't have any ILAs in your design then run the below command and check once:

 

remove_files <file_name.ltx>

 

Best Regards,
Srikanth
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.

 

View solution in original post

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
595 Views
Registered: ‎10-30-2017

Re: Programming device filed

Jump to solution

Hi @pavel_47,

 

The *.ltx files are generated when you include the ILA  in your design. If you have ILA in your design then follow the below steps

1. Open the Synthesized or Netlist Design.
2. Run the write_debug_probes filename.ltx Tcl command.

 

if you don't have any ILAs in your design then run the below command and check once:

 

remove_files <file_name.ltx>

 

Best Regards,
Srikanth
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.

 

View solution in original post

0 Kudos
Voyager
Voyager
567 Views
Registered: ‎05-30-2018

Re: Programming device filed

Jump to solution

Hi Savula,

 

Indeed, there is ILA in my design.

Unfortunately doesn't work

Here is screenshot after executing write_debug_probes command

 

ltx_not_found.jpg

Here are the strange issues:

  1. The message INFO: [Chipscope 16-244]  says that there is no debug core in the design, but it isn't true - ILA does present in design
  2. According to the line under [INFO] message (I removed private data at the beginning), the .ltx file is saved in AppData/Roaming/... folder, but not in design folder ... at least I understood the message in this way
  3. I checked for the file in specified location (i.e. AppData....), but it isn't there.
  4. After trying to reprogram device the error message reappears
0 Kudos
Voyager
Voyager
563 Views
Registered: ‎05-30-2018

Re: Programming device filed

Jump to solution

I hurried up a little with my response: indeed liste of signals in the debug setup became empty for some unexplained raison.

So, I need to remake it.

Now it's ok.

0 Kudos
Voyager
Voyager
550 Views
Registered: ‎05-30-2018

Re: Programming device filed

Jump to solution

The issue repeated but in the opposite sens: now there is no any LA in the design but tool still can't find .ltx file.

Moreover there is no more design_2 ... I deleted it.

ltx_not_found_2.jpg

I tried remove_files - doesn't work.

0 Kudos
Voyager
Voyager
546 Views
Registered: ‎05-30-2018

Re: Programming device filed

Jump to solution

Well ... the option "Debug probes file" wasn't empty (it was kept since previous session). I cleared it and now it's Ok

0 Kudos