cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Voyager
Voyager
1,104 Views
Registered: ‎07-28-2008

SDK 2018.2 Debug frequently stops in asm_vector.S IRQInterruptHandler

Jump to solution

Target board: zcu102, xczu9cg, issue can be reproduced by debugging lwip_echo application.

I've already tried applying patch by method 1 https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Development-Tools/Step-over-during-debugging-stops-at-interrupt-vector/td-p/888385

This makes stepping code almost impossible.

Tags (3)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator
Moderator
1,079 Views
Registered: ‎10-06-2016

Re: SDK 2018.2 Debug frequently stops in asm_vector.S IRQInterruptHandler

Jump to solution
Hi @legendbb,
Did you use the patch posted in the Forum post or the one from the Answer Record? Take care that the one posted in the forum is not fully working!!
Regards

Ibai
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
1,100 Views
Registered: ‎10-06-2016

Re: SDK 2018.2 Debug frequently stops in asm_vector.S IRQInterruptHandler

Jump to solution

Hi @legendbb

Not sure if you link to the forum post is the right one because it does not provide any patch and neither the AR#64252 referenced within it.

It would be a good idea to describe bit more your issue, what kind of device/board are you using, what kind of application.... otherwise you will see that community will not engage with your post.

Without having more details, might be this your issue? If so there is already a patch published on AR#62132.

Regards


Ibai
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
0 Kudos
Highlighted
Voyager
Voyager
1,097 Views
Registered: ‎07-28-2008

Re: SDK 2018.2 Debug frequently stops in asm_vector.S IRQInterruptHandler

Jump to solution
Thanks for feedback, updated original post.
0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
1,080 Views
Registered: ‎10-06-2016

Re: SDK 2018.2 Debug frequently stops in asm_vector.S IRQInterruptHandler

Jump to solution
Hi @legendbb,
Did you use the patch posted in the Forum post or the one from the Answer Record? Take care that the one posted in the forum is not fully working!!
Regards

Ibai
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.

View solution in original post