UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor shily0532
Visitor
3,324 Views
Registered: ‎05-06-2008

Something about the Profiler in SDK !

Hello,

   When i was using Profiler in SDK, there were something wrong with it .After "RUN" ,it stopped here like the picture below.

(Maybe i can't add this pic here). The pic show us that, Launching:(100%)  but Progress Information says Downloading ELF Binary to Target. It just stopped here, and lasted long without any result. So who can tell me why?

 

   This is my steps to use Profile.

   First, build my own project in XPS, and download Bitstream to the target.  Import my own project in SDK.

   Second, open the Software Platform Settings dialog box, Set the enable_sw_intrusive_profiling field to true and select the timer for use by the profile libraries.
   Third. Generate libraries and the BSP.

   Fourth, Device Configuration --> Program Hardware Settings --> ELF in Profile folder 

    Last, open the RUN dialog box, do some setting, then RUN it.

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Visitor shily0532
Visitor
3,301 Views
Registered: ‎05-06-2008

Re: Something about the Profiler in SDK !

Any  suggestion will  help me a lot. So.... I am anxious about this subject.
0 Kudos