cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Observer
Observer
3,380 Views
Registered: ‎03-01-2014

Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution

Hi all,

 

I want to ask that is it possible to use SDK 14.6 with XPS 14.4??

Thanks,

Umair

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Scholar
Scholar
4,428 Views
Registered: ‎09-05-2011

Re: Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution

Yes this should be possible:

 

1. Generate the Bitstream in XPS 14.4

2. Open SDK 14.6 and set a workspace. 

3. File > New > Project > Xilinx > Hardware Platform Specification file to open the New Hardware Project dialog box.

4. For the "Target Hardware Specification" field, browse to the system.xml file of your XPS project. You will find this file in the "_xps" folder of your hardware (XPS) project. Selecting the file will automatically populate the Project Name field.

5. Click Finish. Close the welcome screen if it is open. 

 

 

 

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Scholar
Scholar
4,429 Views
Registered: ‎09-05-2011

Re: Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution

Yes this should be possible:

 

1. Generate the Bitstream in XPS 14.4

2. Open SDK 14.6 and set a workspace. 

3. File > New > Project > Xilinx > Hardware Platform Specification file to open the New Hardware Project dialog box.

4. For the "Target Hardware Specification" field, browse to the system.xml file of your XPS project. You will find this file in the "_xps" folder of your hardware (XPS) project. Selecting the file will automatically populate the Project Name field.

5. Click Finish. Close the welcome screen if it is open. 

 

 

 

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
3,368 Views
Registered: ‎08-02-2007

Re: Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution

Hi,

 

Is there any specific reason that you want to do this?

 

You might have to use the drivers in SDK 14.6 that are compatible with older version of IP's(EDK 14.4)

 

--Hem

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
3,357 Views
Registered: ‎03-01-2014

Re: Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution

Hi, 

Yes i want to save large amount of data from console and i think there is memory dump functionality exist in SDK but from 14.6 so that is why i want to use. Secondly i have build old my HDL in XPS 14.4 and i dont want to upgrage my old IPs :)

Thanks,

Umair

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
3,355 Views
Registered: ‎03-01-2014

Re: Using SDK 14.6 with XPS 14.4

Jump to solution
Thanks :)
0 Kudos