cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
goychman
Explorer
Explorer
1,709 Views
Registered: ‎11-03-2013

VCU118 SDK issue

Jump to solution

Hi,

 

I'm trying to run a small software on a micro-blaze CPU that I have in my design but after programming the FPGA and trying to run the software from the SDK, I'm getting the following error:

 

ERROR : Unexpected error while launching program.
com.xilinx.sdk.targetmanager.TMException: Connection to Board Failed


Could not find a supported debug device on the board.Check if the jumper settings on the board are correct


at com.xilinx.sdk.targetmanager.internal.TM.isFPGAConfigured(TM.java:374)
at com.xilinx.sdk.debug.core.XilinxAppLaunchConfigurationDelegate.isFpgaConfigured(XilinxAppLaunchConfigurationDelegate.java:409)
at com.xilinx.sdk.debug.core.XilinxAppLaunchConfigurationDelegate.launch(XilinxAppLaunchConfigurationDelegate.java:303)
at com.xilinx.sdk.debug.ui.XilinxAppLaunchDelegateWrapper.launch(XilinxAppLaunchDelegateWrapper.java:31)

 

 

It's the first time I'm seeing this error, I work before with different FPGA evaluation boards (zynq, artix, kintex, virtex, kintex ultra-scale and zynq ultra-scale+), but I never saw this error before.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
yodasoda
Visitor
Visitor
1,344 Views
Registered: ‎05-14-2018

This looks like the issue: 

"Could not find a supported debug device on the board.Check if the jumper settings on the board are correct"

 

 

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
stephenm
Moderator
Moderator
1,674 Views
Registered: ‎09-12-2007

Seems like the MDM isnt detected? Are you programming the FPGA?

 

Can you do a check in XSCT to see if the MDM is detected

fpga -f download.bit

connect

targets

 

This will list the targets

 

 

0 Kudos
nikhilageorge89
Observer
Observer
1,466 Views
Registered: ‎02-09-2018

Hi,

 

I also face the same issue. For me the MDM is listed.

0 Kudos
ibaie
Xilinx Employee
Xilinx Employee
1,403 Views
Registered: ‎10-06-2016
Hi @goychman,

Did you make any progress on this issue? Would be great to see if you finally fix the issue

Ibai
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
0 Kudos
yodasoda
Visitor
Visitor
1,345 Views
Registered: ‎05-14-2018

This looks like the issue: 

"Could not find a supported debug device on the board.Check if the jumper settings on the board are correct"

 

 

View solution in original post

0 Kudos