UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Adventurer
Adventurer
3,119 Views
Registered: ‎05-24-2013

Vivado 2014.1 Hello World

Jump to solution

Hello,

 

I was able to see the output of the Hello World application through UART on my custom ZYNQ board in ISE 14.7. However since I switch to VIVADO 2014.1, the PuTTY console does not show anything. I just generate the bitstream and export the hardware to SDK like I did in ISE. Then I choose the Hello World app from the templates, program the FPGA and launch the app. The app starts and terminates successfully like it should. However in PuTTY I can not get to see anything. Do I have to make any other things like starting the hw_server for example?

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Xilinx Employee
Xilinx Employee
3,978 Views
Registered: ‎08-02-2007

Re: Vivado 2014.1 Hello World

Jump to solution

Hi,


Can you check if the procedure mentioned in page 31 and 32 works?

 

http://www.xilinx.com/support/documentation/sw_manuals_j/xilinx2014_1/ug940-vivado-tutorial-embedded-design.pdf

 

--Hem

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
3 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
3,979 Views
Registered: ‎08-02-2007

Re: Vivado 2014.1 Hello World

Jump to solution

Hi,


Can you check if the procedure mentioned in page 31 and 32 works?

 

http://www.xilinx.com/support/documentation/sw_manuals_j/xilinx2014_1/ug940-vivado-tutorial-embedded-design.pdf

 

--Hem

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Adventurer
Adventurer
3,101 Views
Registered: ‎05-24-2013

Re: Vivado 2014.1 Hello World

Jump to solution

Thanks for your reply. Following it, I checked my Run Configurations and saw that the connection was disabled there. After I connected it to COM7 and did the same on PuTTY side, it worked.

0 Kudos
Adventurer
Adventurer
3,068 Views
Registered: ‎05-24-2013

Re: Vivado 2014.1 Hello World

Jump to solution

Again the same issue occured. I just restarted my PC. When I try the very same design which showed me "Hello World", I get nothing to see in the console. I did not change anything in the design and SDK project settings. Is this some kind of a bug in Vivado 2014.1? Has anybody faced a similar issue? I try to fix this since today morning and it is a bit frustrating.

0 Kudos