cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
4,525 Views
Registered: ‎01-11-2011

Xapp 1026 Echo server problem

Hi all,

 

The echo server of xapp1026 works fine for me until i reset the board. I'm using Virtex 5    XC5VLX50T.

 

Before the reset i get this in my hyperterminal:

 

---------lwIP TCP echo server ----------
TCP packets sent to port 6001 will be echoed back
Board IP: 192.168.1.10
Netmask : 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1
XLlTemac detect_phy: PHY detected.
auto-negotiated link speed: 100
tcp echo server started @ port 7

 

 

After the reset i get this:

 

---------lwIP TCP echo server ----------
TCP packets sent to port 6001 will be echoed back
Board IP: 192.168.1.10
Netmask : 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1
tcp echo server started @ port 7
incorrect configuration: xps_ethernetlite drivers not present?

 

I checked every thread on this forum as far as i know and tried everything.(increasing stack & heap, mark to initialize bram's of bootloop,...)

I always have to use XMD to get my program to work, which isn't an option when i'm developing.

 

Is there any other way how to fix this problem?

 

thnx

 

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
4,462 Views
Registered: ‎09-12-2007

After you rest your board, how is your FPGA getting reconfigured?

 

If you want your application to load automatically, you will have to place it in

a non volatile memory, then write a bootloader (you can use the flashwriter tool in SDK to do this).

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
4,408 Views
Registered: ‎01-11-2011

Hello,

 

I have added the EMC module to that xapp1026 project and giving it an address.

When i'm using for MCH0 and MCH1 the signals ixcl and dxcl i get an error:

 

Running DRC Tcl procedures for OPTION IPLEVEL_DRC_PROC...
ERROR:MDT - issued from TCL procedure "check_icache_fsl" line 86
    microblaze_0 (microblaze) - ICACHE address space [0x90000000:0x9FFFFFFF]
   does not match IP "xps_mch_emc_0" on bus "ixcl"
ERROR:MDT - Errors occured while creating Hardware System
make: *** [microblaze_0/lib/libxil.a] Error 2
Done!

 

The address that ICACHE has given is the address of the DDR2 RAM.

The given link is a picture how my addresses and IP is now: System Assembly view

 

The size of the EMC IP can't be increased without another error.

Is there a way to get this problem solved?

 

Best regards

 

EMCtoevoegen.JPG
0 Kudos