UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Contributor
Contributor
2,713 Views
Registered: ‎04-18-2010

getting error when open a project

I have got ise 11.1, when i open the project "DVI_Frame_Buffer_Demo" it gives the following error:

 

 

ERROR:EDK:467 - D:\DviDemo\DVI_Frame_Buffer_Demo\system.mss line 5 - Can not find MLD for the os standalone 1.00.a
ERROR:EDK:702 - Can not find MLD for the os standalone 1.00.a

 

and doesn't open whats wrong with it?

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Contributor
Contributor
2,711 Views
Registered: ‎04-18-2010

Re: getting error when open a project

it is giving error on this "red" line in MSS file

 

 

 

PARAMETER VERSION = 2.2.0


BEGIN OS
 PARAMETER OS_NAME = standalone
 PARAMETER OS_VER = 1.00.a
 PARAMETER PROC_INSTANCE = microblaze_0
 PARAMETER STDIN = RS232_Uart
 PARAMETER STDOUT = RS232_Uart
END

 

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
2,695 Views
Registered: ‎08-02-2007

Re: getting error when open a project

Hi,

 

Please change the SW_VER from 1.00a to 2.00a

 

From

 

PARAMETER OS_VER = 1.00.a

 

to

 

PARAMETER OS_VER = 2.00.a

 

Save the MSS

 

Open the project.

 

Thnx

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos