cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Observer
Observer
6,499 Views
Registered: ‎08-26-2013

how to use the mcb with xps?

Jump to solution

I'm using mcb in xps(axi4),but I can not make the ddr2 work.Can someone know how to use the ip of mcb with xps?And give me some information about it,step by step is the best.Thanks!

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator
Moderator
11,836 Views
Registered: ‎07-31-2012

Re: how to use the mcb with xps?

Jump to solution

Hi,

 

Please go through the attached step by step tutorial. It will help you to build the system.

 

Regards

Praveen

 

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

4 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
11,837 Views
Registered: ‎07-31-2012

Re: how to use the mcb with xps?

Jump to solution

Hi,

 

Please go through the attached step by step tutorial. It will help you to build the system.

 

Regards

Praveen

 

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

Highlighted
Observer
Observer
6,482 Views
Registered: ‎08-26-2013

Re: how to use the mcb with xps?

Jump to solution

Thanks,I will try it.

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
6,461 Views
Registered: ‎08-26-2013

Re: how to use the mcb with xps?

Jump to solution

Hi,I try it like the PDF,when I create a "Hello World" project,it works,but if I creat a "Memory Test"project,it returns "-1",which means 'failed",do you know what's wrong about it?And,if I use "MIG" directly,not in xps,the ddr3 works well. Thanks

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
6,436 Views
Registered: ‎07-31-2012

Re: how to use the mcb with xps?

Jump to solution

Hi,

 

I will test at my end and let you know.

 

Regards

Praveen


-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos