UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
Contributor
184 Views
Registered: ‎07-03-2019

Ubuntu building for ZCU102 board

Hi, i'm trying to install ubuntu in ZCU102 board,

i followed the link below

https://xilinx-wiki.atlassian.net/wiki/spaces/A/pages/18842112/Zynq+UltraScale+MPSoC+Ubuntu+part+1+-+Running+the+Pre-Built+Ubuntu+Image+and+Power+Advantage+Tool

but its not booting it shows an error in gtkterm.

Xilinx Zynq MP First Stage Boot Loader
Release 2017.1 Nov 20 2017 - 23:23:14
Reset Mode : System Reset
Platform: Silicon (4.0), Cluster ID 0x80000000
Running on A53-0 (64-bit) Processor, Device Name: XCZU9EG
Board Configuration successful
Processor Initialization Done
================= In Stage 2 ============
SD1 with level shifter Boot Mode
SD: rc= 0
File name is BOOT.BIN
Multiboot Reg : 0x0
Image Header Table Offset 0x8C0
*****Image Header Table Details********
Boot Gen Ver: 0x1020000
No of Partitions: 0x6
Partition Header Address: 0x440
Partition Present Device: 0x0
Initialization Success
======= In Stage 3, Partition No:1 =======
UnEncrypted data Length: 0x41BE58
Data word offset: 0x41BE58
Total Data word length: 0x41BE58
Destination Load Address: 0xFFFFFFFF
Execution Address: 0x0
Data word offset: 0xF590
Partition Attributes: 0x26
Non authenticated Bitstream download to start now

 

 

after that no display ,

Thanks & regards

0 Kudos
1 Reply
Visitor avenito
Visitor
49 Views
Registered: ‎09-13-2019

Re: Ubuntu building for ZCU102 board

I have the same problem and no solution yet! But after some time I get this message:
"Xilinx Zynq MP First Stage Boot Loader
Release 2017.1 Nov 20 2017 - 23:23:14
Reset Mode : System Reset
Platform: Silicon (4.0), Cluster ID 0x80000000
Running on A53-0 (64-bit) Processor, Device Name: XCZU9EG
Board Configuration successful
XFSBL_ERROR_SYSTEM_WDT_RESET
================= In Stage Err ============
Fsbl Error Status: 0x00000009 "

0 Kudos