cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
Contributor
693 Views
Registered: ‎06-03-2018

yocto linux build

Jump to solution

Hello,

 

I am trying to create my own image bootable image using yocto for zybo-z7 board. After successfull run of yocto build i treid to run it from SD card, but boot failed with following error

No valid device tree binary found - please append one to U-Boot binary, use u-b>
initcall sequence 04053ff0 failed at call 0404a4d4 (err=-1)
### ERROR ### Please RESET the board ###

 

May i know what i must have wrong during the process.

 

 

Thanks & Regards,

Kayas Ahmed

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Contributor
Contributor
617 Views
Registered: ‎06-03-2018

hello,

I did solve the issue changing source file from following link, had a doubt why these changes are not done in uboot source yet, or i am doing something wrong here(as like dirty workaround).

https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Linux/Petalinux-2018-2-No-valid-device-tree-binary-found/td-p/904964

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
649 Views
Registered: ‎09-12-2007

How did you create the fit image?

 

See the solution here for help:

https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Linux/ZCU102-Yocto-BOOT-bin-generation/td-p/897696

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor
629 Views
Registered: ‎06-03-2018

Hello,

I dont think problem is with fit image generation, problem is with uboot binany. I am using same recepi as the link you shared in my yocto config.

 

 

Thanks & Regards,

Kayas Ahmed

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
619 Views
Registered: ‎09-12-2007

Can you post the local.conf file?

Does the uboot compile? If there was no DT in uboot it should error when running dtc in uboot.

 

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor
618 Views
Registered: ‎06-03-2018

hello,

I did solve the issue changing source file from following link, had a doubt why these changes are not done in uboot source yet, or i am doing something wrong here(as like dirty workaround).

https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Linux/Petalinux-2018-2-No-valid-device-tree-binary-found/td-p/904964

View solution in original post

0 Kudos