UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Explorer
Explorer
8,287 Views
Registered: ‎06-19-2014

error while programming AC701

While programming bit file into my AC701 board, i get error after refresh_hw_device 

 

refresh_hw_device [lindex [get_hw_devices] 0]
invalid vector<T> subscript

 

Can anybody tell what is this error about?

0 Kudos
3 Replies
Scholar pratham
Scholar
8,276 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: error while programming AC701

Hi,

Can you share log file?
-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
8,265 Views
Registered: ‎06-19-2014

Re: error while programming AC701

After pressing program devive ...here are the messages i receive

 

 

open_hw
set_property PROBES.FILE {D:/abc/interface/project_1/project_1.runs/impl_1/debug_nets.ltx} [lindex [get_hw_devices] 0]


set_property PROGRAM.FILE {D:/abc/interface/project_1/project_1.runs/impl_1/monobit_top.bit} [lindex [get_hw_devices] 0]


program_hw_devices [lindex [get_hw_devices] 0]


INFO: [Labtools 27-2154] Reading 9730745 bytes from file

 

 

D:/abc/interface/project_1/project_1.runs/impl_1/monobit_top.bit...


INFO: [Labtools 27-32] Done pin status: HIGH


program_hw_devices: Time (s): cpu = 00:00:11 ; elapsed = 00:00:16 . Memory (MB): peak = 1960.512 ; gain = 94.941


refresh_hw_device [lindex [get_hw_devices] 0]


invalid vector<T> subscript

0 Kudos
Explorer
Explorer
8,254 Views
Registered: ‎06-19-2014

Re: error while programming AC701

any help?

0 Kudos