UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor dh0414.lee
Visitor
440 Views
Registered: ‎01-24-2018

Error messages while Auto Connect after program device

I create DDR4 MIG IP in VIVADO project and edit source.

Edit source contents is BYPASS_CAL = "FALSE" to BYPASS_CAL = "TRUE".

And I succes to make a Bitstream.

After program device, I got to errors

 

[Xicom 50-38] xicom: invalid string position

[Labtools 27-3176] hw_server failed during internal command.

Resolution: Check that the hw_server is running and the hardware connectivity to the target

 

My system is windows10, VIVADO 18.2

 

Please, anyone give me the solution.

 

 

0 Kudos
2 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
376 Views
Registered: ‎03-07-2018

Re: Error messages while Auto Connect after program device

Hi @dh0414.lee

Are you able to configure FPGA with simple design (like counter ..) with current setup?

After connecting programming cable does device driver detects driver for cable? Share screenshot.

Which programming cable you are using?

Regards,
Bhushan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
345 Views
Registered: ‎08-10-2008

回复: Error messages while Auto Connect after program device

Is your OS an English version OS or some other language OS? 

If you can download a simple design bit without any problem, this seems to be an OS issue.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos