cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor
Visitor
4,270 Views
Registered: ‎04-02-2015

Error : place & Route in ISE 13.4

Hello.

 

I was implementing in ISE 13.4 for  DVI interface.

I fail to implement and I tried to fix errors but don't have any error message like below.

 

place_error(1).JPG

 

In Generate Text Power Report. I found some things.

I gave a guess that was caused by exceeding the standard number of LoCed IOBs, PLL_ADVs.

Is my expectation on target or another cause?

 

Please tell me everyone the cause of failure and solution.

 

I attach full   Generate Text Power Report.

 

 

IO Utilization:
  Number of bonded IOBs:                        85 out of     218   38%
    Number of LOCed IOBs:                       85 out of      85  100%

 Number of PLL_ADVs:                            4 out of       4  100%


Placer: Placement generated during map.
Routing: Completed - errors found.
Timing: Completed - No errors found.

Number of error messages: 0
Number of warning messages: 23
Number of info messages: 0

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Teacher
Teacher
4,250 Views
Registered: ‎11-14-2011

Re: Error : place & Route in ISE 13.4

Did you read the text file you attached? It highlights and explains the errors you have.

 

You have problems with your DCM instantiations and you have two clock pins that are unrouteable.

 

Without knowing anything about your design I cannot provide further assistance but I suggest you look at what clock pins on the device are trying to connect to which DCMs in your design and check whether these connections are physically possible.

----------
"That which we must learn to do, we learn by doing." - Aristotle
0 Kudos