UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor hyknight
Visitor
9,335 Views
Registered: ‎10-05-2011

Problem ISE10. to ISE 13.

Hi all,

 

last time, i use ISE10.1 in my projects

Now,, i use ISE 13.1.

 

When i run old project on ISE 13.1. I have problems.

 

Reading NGO file "D:/Sourse FPGA/Source 13.1/10.VGA/VGATest/VGATest.ngc" ...
EXCEPTION:Xdm:FileReader.c:3040:$Id: FileReader.c,v 1.44 2010/03/15 18:33:38 jdl
   Exp $ - D:/Sourse FPGA/Source 13.1/10.VGA/VGATest/VGATest.ngc: internal read
   error around offset 479 (x1df), expected x3b ';' but found x3d '='. This
   usually occurs because the input file is corrupt.
FATAL_ERROR:NgdBuild:Portability/export/Port_Main.h:159:1.6 - This application
   has discovered an exceptional condition from which it cannot recover. 
   Process will terminate. For technical support on this issue, please open a
   WebCase with this project attached at http://www.xilinx.com/support.

Process "Translate" failed

 My project is true, I don't understand.

Can you guide me ?

 

Thanks,

0 Kudos
12 Replies
Moderator
Moderator
9,334 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

If you do not have enough disk space on C: (regardless of where ISE is installed), synthesis generates a corrupt .ngc file.

Just try this out I hope this will help.

 

Thanks

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
9,328 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

Free Space in C: is 6.73G

Is it problem ?

 

Thanks

0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
9,322 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

Now, free space in C: is 10.8 G.

but the situation is still the same

 

Thanks,

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
9,313 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

 

Can you attach your files so that I can reproduce your issue at my end then I will be able to tell the debugging steps.

 

Thanks

 

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
9,308 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

I attach my files.

 

Thanks

0 Kudos
Moderator
Moderator
9,283 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

Thanks for uploading the files.

And I have seen the files in ISE 13.1.There was no error.

You try one thing create a new project and add your .vhd file and ucf file with the selection of same Device which you have selected earlier.

 

Try it once there should not be any error.

 

Thanks

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.So that it will be easy for others to find the solution.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
9,274 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

I creat a new project and add .vhd file and .ucf file with the selection of same Device. ( ISE 13.1 )

But it is error.    :(

 

Thanks.

0 Kudos
Moderator
Moderator
9,271 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

I have attached the design files which I have used.Just check it out.

 

If it still show any kind of error then let me know.

 

 

Thanks

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
9,266 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

I checked it.

You can see picture in attachment.

 

ThanksStep 1.pngStep 2.pngStep 3.pngStep 4.png

0 Kudos
Moderator
Moderator
5,812 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

By mistaken I have attached the same file.

Use this archived project files.

Check whether the error still there.

Just open the project directly with ISE 13.1

 

Thanks

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor hyknight
Visitor
5,795 Views
Registered: ‎10-05-2011

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

The error still there

You can see attachment.

 

Thanks

 

Test1.png

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
5,777 Views
Registered: ‎09-20-2012

Re: Problem ISE10. to ISE 13.

Hi,

 

Can you try using a different machine at your end?

 

Thanks,

Deepika.

Thanks,
Deepika.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Google your question before posting. If someone's post answers your question, mark the post as answer with "Accept as solution". If you see a particularly good and informative post, consider giving it Kudos (the star on the left)
0 Kudos