cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Observer
Observer
10,382 Views
Registered: ‎10-04-2007

How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

When I installed ISE 11.1, I didn't install the files for Spartan-2/E devices.  Now I don't see how to add it.  Anybody know the answer to this?

 

Dave

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Observer
Observer
11,927 Views
Registered: ‎10-04-2007

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

Well that sucks!

 

One more reason to use Altera!

View solution in original post

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
10,378 Views
Registered: ‎08-13-2007

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

ISE 11 doesn't support this family:

http://www.xilinx.com/support/documentation/sw_manuals/xilinx11/irn.pdf (ISE release notes) - page 22

http://www.xilinx.com/ise/products/foundation_config.htm (ISE Foundation Feature Support Summary)

 

10.1.03i is the last release supporting these devices.

 

bt

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
11,928 Views
Registered: ‎10-04-2007

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

Well that sucks!

 

One more reason to use Altera!

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
10,365 Views
Registered: ‎08-13-2007

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

You can download older versions of WebPACK here:

http://www.xilinx.com/ise/logic_design_prod/classics.htm

And older versions of Foundation from the Entitlement Center.

 

bt

0 Kudos
Highlighted
Historian
Historian
10,353 Views
Registered: ‎02-25-2008

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

dkepley wrote:

Well that sucks!

 

One more reason to use Altera!


Do you really think Altera is any better in this regard?

 

-a

----------------------------Yes, I do this for a living.
0 Kudos
Highlighted
Teacher
Teacher
10,333 Views
Registered: ‎08-14-2007

Re: How do I add Spartan 2E devices to ISE 11?

Jump to solution

Interesting,

and which version of the Altera software exactly supports Spartan 2E devices?

 

 :smileywink: