cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
5,837 Views
Registered: ‎12-21-2009

Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?

After I installed ISE 10.0,I found that devices are very few .V5 family  are only  six devices .Registration ID is Availability and Expires are never.After i update XILINX , devices in ISE are not increasing.I am Very confused.
0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Observer
Observer
5,828 Views
Registered: ‎09-07-2009

Re: Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?

Hey,

 

I am using ISE 10.1 and in my device list are 26 Virtex V5. But maybe this document helps you to  deal with the problem.

 

http://www.xilinx.com/support/documentation/sw_manuals/xtp032.pdf

 

Did you get any warnings during the installation process?? 

 

Manu

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
5,815 Views
Registered: ‎12-21-2009

Re: Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?

Thanks

There are no warnings during the installation.A very strange  problem

 

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
5,812 Views
Registered: ‎09-07-2009

Re: Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?

mhh, yes it's very strange. Maybe a simple reinstallation will solve the Problem.

What kind of OS do you use could it be incompatible with the ISE Software?

 

 

 

 

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
5,807 Views
Registered: ‎12-21-2009

Re: Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?

My OS is windows XP,I canceld the installation of embedded matlab and a graphic software I forgot its name in the last stage of installation.I think these should not be related to ISE.
0 Kudos
Highlighted
Historian
Historian
5,797 Views
Registered: ‎02-25-2008

Re: Problem of installation,why devices in ISE 10.0 very few?


wert wrote:
After I installed ISE 10.0,I found that devices are very few .V5 family  are only  six devices .Registration ID is Availability and Expires are never.After i update XILINX , devices in ISE are not increasing.I am Very confused.

Are you sure you installed the full ISE and not the WebPack?

----------------------------Yes, I do this for a living.
0 Kudos