cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
1,672 Views
Registered: ‎11-09-2018

ise14.7 xst.exe has stopped working

Jump to solution

Recently, when I used K7 410T to instantiate srio_gen2_v1_7 under ISE14.7, xst.exe would stop working.

On my laptop, XST.exe stopped working directly without any error. But using my desktop synthesis will prompt XST.exe to stop working. The following diagram "problem1.jpg"。I click on the debugger

I didn't get that problem. Is there anyone who could help me with this?

 

problem1.jpg
problem2.jpg
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
1,652 Views
Registered: ‎06-06-2018

Hi @zlzlql,

Please refer this AR#60449 for your issue.

 

Regards,

Deepak D N

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Please reply or Give Kudos or Mark it as  an Accepted Solution.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Regards,
Deepak D N
---------------------------------------------------------------------------
Please Kudo and Accept as a Solution, If it helps.
---------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Visitor
Visitor
1,661 Views
Registered: ‎11-09-2018

I learned the reply from wzhlaliang in the question and answer section, but I couldn't open“Xilinx Answer 59851” .Can anyone open this document? Please send me a copy of my email kcg1221@163.com. Thanks very much 。

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
1,653 Views
Registered: ‎06-06-2018

Hi @zlzlql,

Please refer this AR#60449 for your issue.

 

Regards,

Deepak D N

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Please reply or Give Kudos or Mark it as  an Accepted Solution.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Regards,
Deepak D N
---------------------------------------------------------------------------
Please Kudo and Accept as a Solution, If it helps.
---------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

Highlighted
Visitor
Visitor
1,639 Views
Registered: ‎11-09-2018
Thanks very much! I refer this AR# 40377 . change Synthesis options: “read_cores”.problem is solved。
0 Kudos