cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
wtl121
Visitor
Visitor
888 Views
Registered: ‎06-07-2018

mmcm dynamic phase shift dont work,virtex 7,vivado 201604

 

why does not work dynamic phase shift in MMCM?

use device virtex 7,vivado version 201604,clocking wizard 5.2

timing of the psen,psdone is right,

Spread Spectrum is not selected for mmcm.

 

 

0 Kudos
Reply
3 Replies
klumsde
Moderator
Moderator
847 Views
Registered: ‎04-18-2011

Are you sure you have ticked the Use Fine PS box for the clock you want to shift on the output clocks tab? How many PSEN pulse are you applying. you should understand each shift done is 1/56 of the VCO period so it may not be noticeable.
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
wtl121
Visitor
Visitor
798 Views
Registered: ‎06-07-2018

you are right,i'did not select the Use Fine PS option. thks for you replay!

0 Kudos
Reply
klumsde
Moderator
Moderator
767 Views
Registered: ‎04-18-2011

No problem.
It may be a good idea to mark this thread as solved so others may reference it when they search
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply