cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
chenxuol
Contributor
Contributor
513 Views
Registered: ‎07-18-2014

question about the VCCO of the HP bank

Jump to solution

I'm using XC7K325T-900,DDR occupys two HP banks,I want to set the VCCO of the remaining HP bank to 1.8V ,and output a LVDS signal. is that valid?

0 Kudos
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
iguo
Xilinx Employee
Xilinx Employee
478 Views
Registered: ‎08-10-2008

If bank32 does not have any relationship, such as DCI cascade, with the two 1.5V banks, then it will have dependant Vcco.

LVDS_25 works in a HR bank but LVDS works in a HP bank, and this iostandard requires for a 1.8V Vcco. So yes, you can set LVDS in this 1.8V HP bank.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
Reply
5 Replies
iguo
Xilinx Employee
Xilinx Employee
508 Views
Registered: ‎08-10-2008

LVDS(1.8)can work in a 1.8V bank. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
chenxuol
Contributor
Contributor
500 Views
Registered: ‎07-18-2014

Thank you for your reply!

so VCCO of the last remaining HP bank is available for 1.8V?

 

0 Kudos
Reply
iguo
Xilinx Employee
Xilinx Employee
493 Views
Registered: ‎08-10-2008

Did you set DCI cascade or something in the HP bank? If not, why cannot set its VCCO to 1.8V?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
chenxuol
Contributor
Contributor
484 Views
Registered: ‎07-18-2014

DDR3 occupys bank33 and bank34,so the VCCO of these two banks is already set to 1.5V.

I need two LVDS output signals,and there is no 2.5V on the board,so I want to place the LVDS signals on bank32,and set the VCCO of bank32 to 1.8V.

0 Kudos
Reply
iguo
Xilinx Employee
Xilinx Employee
479 Views
Registered: ‎08-10-2008

If bank32 does not have any relationship, such as DCI cascade, with the two 1.5V banks, then it will have dependant Vcco.

LVDS_25 works in a HR bank but LVDS works in a HP bank, and this iostandard requires for a 1.8V Vcco. So yes, you can set LVDS in this 1.8V HP bank.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
Reply