cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
panorro
Observer
Observer
6,579 Views
Registered: ‎04-08-2010

Program SP605 from SPI Winbond W25Q64VSFIG

I'm using a SP605 board, and I've generated a .mcs file, that I loaded to the Winbond SPI Flash using iMPACT. 

 

I'm not sure if I told SPI to load FPGA in x1 mode or in x4 mode (because I don't know how to set it). 

 

When I set M0=1 and M1=0, and I turn on the board, FPGA must program itself reading from SPI Flash memory. It works, but it takes about 5 seconds. Is it a normal time?

 

I think it is too much time, but maybe it's normal. How can I be sure that my SPI flash memory is loading the FPGA in x4 mode?

 

thanks,

 

Jose Luis 

0 Kudos
3 Replies
luisb
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,574 Views
Registered: ‎04-06-2010

I don't think this is a PCI Express question, the moderator should move this question to another forum board.  Maybe the config forum.  

0 Kudos
panorro
Observer
Observer
6,563 Views
Registered: ‎04-08-2010

Ops! Sorry, I confused the section posting. Please move the post to the correct one. Sorry again.
0 Kudos
panorro
Observer
Observer
6,532 Views
Registered: ‎04-08-2010

Well, 

 

I finally could program my FPGA from SPI Flash in quad mode. Now it is faster. 

 

My answer came from: http://www.xilinx.com/support/answers/37626.htm

 

Sorry again for confusing the section. I wanted to post in "Xilinx Boards and Kits", because it was a question about sp605 board.

 

bye