UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Newbie sucj
Newbie
355 Views
Registered: ‎01-29-2019

The problem of HTG-830 driver supported on Win7

Hello everyone, I'm really puzzled by Xilinx Virtex UltraScale PCIe platform HTG-830 recently on Win7 platform. Our company hardware designer have finished the card logical design, as  a software guy, I have started the verification of the whole card by the driver and test application cited from  https://www.xilinx.com/member/xdma_windows_driver.html
Firstly I do the verification on Windows 10 platform, it seems everything from home page dowloaded runs very well, So I got the result the hardware is ok !! However, when I do the same test on win7 platform by running simple_dma.exe routine wrapped by bat script again and agian just the same test as what I did on Win10 platform, What a sigh ! Win7 system got corrupted and turned to blue screen. 

Some win7 error log appended as follows,

问题签名:
问题事件名称: BlueScreen
OS 版本: 6.1.7601.2.1.0.256.1
区域设置 ID: 2052

有关该问题的其他信息:
BCCode: 10d
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000057FF53EACE8
BCP3: 0000000000000007
BCP4: FFFFFA800AF188D0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

有助于描述该问题的文件:
C:\Windows\Minidump\012919-6099-01.dmp
C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-8112-0.sysdata.xml

联机阅读隐私声明:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0804

如果无法获取联机隐私声明,请脱机阅读我们的隐私声明:
C:\windows\system32\zh-CN\erofflps.txt

What can I do to solve the problem, any suggestion about the question will be greatly appreciated !! many thanks !!

 

0 Kudos
1 Reply
Newbie sucj
Newbie
348 Views
Registered: ‎01-29-2019

Re: The problem of HTG-830 driver supported on Win7

Have anyone tested the driver on Win7 system ??!! By the way, I also fully compiled the driver and test code on Win7 by WDK10(1703)+VS2015, however, the problem is still the same, Why ?!  it's really puzzling me. Besides the same driver and test code ported to win10 system by WDK10 + VS2015, everything is ok!! 

0 Kudos