cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
ihsan
Visitor
Visitor
278 Views
Registered: ‎10-16-2018

Sending Data From PL to PS using AXI DMA on ZCU104

Jump to solution

Hello guys, i am trying to send data from PL to PS. i attached my block diagram and SDK code. After running FSBL, in SDK when try to execute InitializeAXIDma(), it stucks in Xil_IN32 . Is this a problem caused by level shifter between PL and PS ? If it so, how can i enable the level shifter to send data from PL to PS in zynq ultrascale+?

address_editor.PNG
block_diagram.PNG
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
abommera
Xilinx Employee
Xilinx Employee
191 Views
Registered: ‎10-12-2018

Hi @ihsan ,

You need not to enable level shifters manually, software will do this. Have you programmed bitstream before running your application? If yes, please also make sure the axi dma base address 0xA0000000 should be exported in xparameters.h file.

Thanks & Regards
Anil B
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
abommera
Xilinx Employee
Xilinx Employee
192 Views
Registered: ‎10-12-2018

Hi @ihsan ,

You need not to enable level shifters manually, software will do this. Have you programmed bitstream before running your application? If yes, please also make sure the axi dma base address 0xA0000000 should be exported in xparameters.h file.

Thanks & Regards
Anil B
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos