cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Adventurer
Adventurer
5,522 Views
Registered: ‎11-23-2014

Zybo And Sdk 2014.2 Debug Problem

Hi,

 

I have problem with debugging in Xilinx's SDK 2014.2 with my ZYBO board. Jumper on board is set to JTAG, Programming of FPGA with created ZYNQ design is done correctly but when I try to debug, program doesn't halt in main() but already runs and instead of winddow with code, theres is empty windows with "No source avaible" and disassembley window  is also empty. 

 

In attached files is my debug configurations for GDB.

Could anybody help me?

post-385-0-10326100-1421445726.png
0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
5,501 Views
Registered: ‎07-01-2010

Can you check if the highlighted GBD option is enabled?

 

GDB_option.JPG

 

 

Regards,

Achutha

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Adventurer
Adventurer
5,498 Views
Registered: ‎11-23-2014

Yes, that options is enabled... That was first place where I looked at.

0 Kudos
Highlighted
Scholar
Scholar
5,481 Views
Registered: ‎09-05-2011

How does your 'Application' tab look like?

 

It should be in the debug folder as below and not a release version:

 

sdk_c_debug_run_configuration-2.jpg
0 Kudos
Highlighted
Adventurer
Adventurer
5,473 Views
Registered: ‎11-23-2014

It's look like this, I guess it's ok...

Bez názvu.png
0 Kudos