cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Voyager
Voyager
306 Views
Registered: ‎04-12-2012

Zynq S_AXI_HP0 - unresponsive to JTAG-AXI write transactions

Hello,

Inside block design I have a JTAG-AXI master connected to the "S_AXI_HP0" port of a Zynq 7000 PS with an AXI-SmartConnect to translate beween the JTAG-AXI's AXI4 and Zynq's AXI3.

I also connected an ILA on the AXI3 interface between the SmartConnect and the Zynq's S_AXI_HP0.

When I force an ILA trigger I see:

1. The AWREADY line is a constant '0'.

2. The ARREADY line is a constant '1'.

The JTAG-AXI responds well to the read commands with correct data retrived.

However, it doesn't respond to write commands:

BVALID isn't returned, data isn't written and the following message is shown on the console a few moments after issues the command:

ERROR: [Xicom 50-38] xicom: AXI TRANSACTION FAILED 

What can be the cause ?

 

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
190 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: Zynq S_AXI_HP0 - unresponsive to JTAG-AXI write transactions

HI @shaikon 

Did you initilalize the Processor? You might want to run an application to initialize it, then without powering off the board, just try the JTAG to AXI again


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos
Highlighted
Voyager
Voyager
175 Views
Registered: ‎04-12-2012

Re: Zynq S_AXI_HP0 - unresponsive to JTAG-AXI write transactions

Yes I did.

As I said - I'm able to read but not write.

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
170 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: Zynq S_AXI_HP0 - unresponsive to JTAG-AXI write transactions

HI @shaikon 

What address are you trying to access?


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos