cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Adventurer
Adventurer
402 Views
Registered: ‎11-07-2012

export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

Hi 

Im using vivado 2019.1 and  xcelium 19.03.009

Im trying to expport simulation but have some problems:

I use this TCL command:

export_simulation -lib_map_path /LIB_PATH/vivado2019.1/XCELIUM19.03.009 -export_source_files -directory top_design -simulator xcelium -ip_user_files_dir ./top_design.ip_user_files -ipstatic_source_dir {./top_design .ip_user_files/ipstatic}

I do not use  this flage : -use_ip_compiled_libs

the file.sh dose not run correctly

someone knows anything about it

Thank

Yoti

 

Tags (2)
0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
338 Views
Registered: ‎04-18-2011

Re: export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

Hi @yotam 

I am moving this to the board for simulation. 

I hope it will get more traction there. 

 

Keith 

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Adventurer
Adventurer
301 Views
Registered: ‎11-07-2012

Re: export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

sure 

thanks

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
280 Views
Registered: ‎05-31-2017

Re: export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

Hi @yotam,

Please confirm whether you are running the scripts from the same folder from where the simulation scripts were generated.

Also, please elaborate more on what errors you are facing while running the generated scripts.

0 Kudos
Highlighted
Adventurer
Adventurer
214 Views
Registered: ‎11-07-2012

Re: export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

Hi

I do run it from the same folder,

the error - it seems that thre is a missing pakage in the src files 

xmvlog: *E,COFILX (PATH/srcs/xil_common_vip_pkg.sv,48|35): cannot open include file 'xil_common_vip_macros.svh'.
`xil_warning("NOCHILD",{"Component with name '",name,
|
xmvlog: *E,NOTDIR (PATH/srcs/xil_common_vip_pkg.sv,221|15): `xil_warning: not a recognized directive or macro [2.7.3][16.3.1][16(IEEE)].

when its create all the folders and files it seems that the "'xil_common_vip_macros.svh" file is missing in the \xcelium\srcs\incl  folder

if I add it to htis folder the problem seems to be fixed

Thanks

Yoti

 

0 Kudos
Highlighted
Moderator
Moderator
184 Views
Registered: ‎05-31-2017

Re: export_simulation to xcelium 19.03.009 going bad

Hi @yotam ,

Can you please share a test case along with the steps to check this issue at our end ?

0 Kudos