cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie
Newbie
6,155 Views
Registered: ‎06-16-2014

Help MIG_39 on LX75

Hi,

 

I try to implement memory controller on Spartan 6 xc6lx75-3csg484 but it doesn’t work for the moment.

 

I have NANY- NT5CB64M16FP it’s 128mb ddr3 Sdram.

 

I’m looking for one example which works.

 

Think a lot.

0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
6,149 Views
Registered: ‎01-15-2008

Re: Help MIG_39 on LX75

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,133 Views
Registered: ‎07-11-2011

Re: Help MIG_39 on LX75

Hi,

 

Please go through UG388 for list of Supported memory devices.

I think Nanya is not hardware evaluated by Xilinx so we cannot assure that it works.

But you have not mentioned what is not working.

As you cannot genearte MIG for Nanya part you would have use custom part, please check if all the timing parameters were properly set as per nanya datasheet.

Go through Debugging section of UG and figure which stage of calibration is failing and if any data errors

 

Make sure your clocking and reset circuitry is proper and board layout guideliness were met

 Go through below master AR and follow the steps outlined.

http://www.xilinx.com/support/answers/40775.html

 

Hope this helps

 

Regards,

Vanitha

---------------------------------------------------------------------------------------------
Please do google search before posting, you may find relavant information.
Mark the post - "Accept as solution" and give kudos if information provided is helpful and reply oriented
0 Kudos
Highlighted
Newbie
Newbie
6,124 Views
Registered: ‎06-16-2014

Re: Help MIG_39 on LX75

Thinks, I followed your help. now MIG are working.

 

Now my controller MIG 

Input I have 8 bits data and 7 bits addr. 

The memory returns always FF don’t understand

 

My code is bellow 

 

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,106 Views
Registered: ‎07-11-2011

Re: Help MIG_39 on LX75

You mean to say default MIG is working but you see data errors with your own traffic?

If yes please follow the command, write and read  timing diagrams in UG388 and cross check against your signals.

If this is in HW I would sugget you to verify in simulation.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Please do google search before posting, you may find relavant information.
Mark the post - "Accept as solution" and give kudos if information provided is helpful and reply oriented
0 Kudos