cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor
Visitor
13,661 Views
Registered: ‎10-24-2013

Can you guyz help me.??

Jump to solution

Hi there,

 

I am trying to do a porject on Baugh_Wooley multiplier in sequential circuit.

 

With the last 1 weeks real hard work i came to end up with this code.

 

but now when i checked syntax i got the following error.

 

I dont know how to solve it....please help me....:(

 

I am attching the top level code also.

 

I am not sure it is legitimate to share the code or not, but i am really helpless. I tried a lot of ways...:(

 

thanks in advance.

problem-01.png
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Teacher
Teacher
15,755 Views
Registered: ‎03-31-2012

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

You don't show the component declaration of white_cell but it seems you have a port called sin to which you are not making a connection.

Assuming this is what you are implementing: http://www.ece.uvic.ca/~fayez/courses/ceng465/lab_465/project2/multiplier.pdf
(page 4).

 

The white_cell has a port called si there which I think you name sin. You need to make a connection to that port.

- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.

View solution in original post

10 Replies
Highlighted
Teacher
Teacher
15,756 Views
Registered: ‎03-31-2012

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

You don't show the component declaration of white_cell but it seems you have a port called sin to which you are not making a connection.

Assuming this is what you are implementing: http://www.ece.uvic.ca/~fayez/courses/ceng465/lab_465/project2/multiplier.pdf
(page 4).

 

The white_cell has a port called si there which I think you name sin. You need to make a connection to that port.

- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.

View solution in original post

Highlighted
Visitor
Visitor
13,645 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

Hi Muzaffer,

 

thanks a lot for pointing out that point. I was trying everything else but dont know how i missed that.

 

Now, there is no errors. My syntax checked successfully.

 

However, when i clicked for the VIEW RTL schematic, it does not show the circuits...may be i messed up with something.

 

I am actually planning to generate 8 or 12bit baugh-wooly multiplier, hence just started with 4 then will proceed.

 

I am attaching all of my codes. Please help me with this problems.

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
13,643 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

components code

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
13,642 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

last file.

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
13,641 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

I am trying to do it with sequential way. I am weak in clock issues.

 

I think i made mistake with that...please help me.

 

thanks

0 Kudos
Highlighted
Teacher
Teacher
13,633 Views
Registered: ‎03-31-2012

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution
Did you run the synthesize step ? Also the generate post-synthesis netlist step? Check syntax isn't enough to generate the rtl view.
- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
13,629 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution
thanks for replying.

I ran the generate post-synthesis simulation model and it was successful. But when i clicked View RTL schematic then i got a bunch of warning and only got the top level view of the project.

but if i click on the top level model, i cant go inside that.

That's where my problem is...

Will you mind please telling me how can i generate post synthesis net list??

sorry for the ignorance...
0 Kudos
Highlighted
Teacher
Teacher
13,624 Views
Registered: ‎03-31-2012

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution
Honestly that's not something I ever do. You need to upload a complete project directory so I can open and experiment.
- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
13,616 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

dont know whats going on...but i cant upload the zip files in here...

 

anyone knows why?

 

thanks

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
2,033 Views
Registered: ‎10-24-2013

Re: Can you guyz help me.??

Jump to solution

hi there,

This is done for 4 * 4 bit....

but it works till 3 by 3 bit multiplication...whenever i am trying to do 4 by 4 multiplication it gives some error some results.

please advise me on this.

thanks in advance.

I want to add the project in here...please tell me how can i do this....

0 Kudos