cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Voyager
Voyager
299 Views
Registered: ‎10-12-2016

bram implementing with FF's instead of BRAM primitives in vivado 2017 ?

Jump to solution

HI Friends,

I used  *.v file and *blk_mem*8_2*.v in the file list. what i observed is "Tool is implementing BRAM with FF's and in this case most of times tool is exiting without any error", but i replace these *.v with *.xci then there is no issue ?

 

Can you please suggest why its happening ?

-Sampath

-Sampath
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Voyager
Voyager
194 Views
Registered: ‎10-12-2016

Re: bram implementing with FF's instead of BRAM primitives in vivado 2017 ?

Jump to solution

HI ,

if i replce the *.v file with *xci, tool mapping corretly to BRAMs.

-Sampath

-Sampath

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
291 Views
Registered: ‎11-04-2010

Re: bram implementing with FF's instead of BRAM primitives in vivado 2017 ?

Jump to solution

Hi, @ssampath ,

If you intend to apply the source code of IP to replace XCI file, please confirm you have add all the source code files into the correct library.

To get all the files needed for synthesis, you can use the below command:

%report_compile_order -of [get_ips XX] 

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Voyager
Voyager
195 Views
Registered: ‎10-12-2016

Re: bram implementing with FF's instead of BRAM primitives in vivado 2017 ?

Jump to solution

HI ,

if i replce the *.v file with *xci, tool mapping corretly to BRAMs.

-Sampath

-Sampath

View solution in original post

0 Kudos