cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Observer
Observer
527 Views
Registered: ‎03-07-2019

project error

Jump to solution

Hello, I want to ask a very simple question, I wrote a very simple program under vivado2018.2, but the synthesis failed, there is no error message, my program is no problem, the path is all in English, the user The name is also in English, the license has not expired, I want to know what the reason is.1.PNG

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
487 Views
Registered: ‎02-27-2019

I attached my file , you can have a try.

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
8 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
522 Views
Registered: ‎02-27-2019

Hi @weelcj ,

You set input a, output b, but assign a=b. The correct assignment is assign b=a.

Yang

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
507 Views
Registered: ‎03-07-2019

Thanks,but it still not work

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
497 Views
Registered: ‎02-27-2019

I can run synthesis successfully in my end, so what's your OS?Could you share your project or log file?Capture.PNG

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
490 Views
Registered: ‎03-07-2019
my OS is win10,the run log file is " with args -log desi.vds -m64 -product Vivado -mode batch -messageDb vivado.pb -notrace -source desi.tcl
",and there are no error messages
0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
488 Views
Registered: ‎02-27-2019

I attached my file , you can have a try.

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
480 Views
Registered: ‎03-07-2019

Headache, the pot of the computer housekeeper, just turn it off.but still thank you
0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
470 Views
Registered: ‎02-27-2019

It's very interesting, could you provide the details? Maybe it can help others.

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
454 Views
Registered: ‎03-07-2019

The reason why vivado synthesis has been reporting errors but not displaying error messages:
(1) There is a problem with the license file;
(2) The path has Chinese and the computer name is also Chinese;
(3) The firewall is blocked;
(4) For the sake of computer butler and other anti-virus software, turn them off.

0 Kudos