cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Participant
Participant
347 Views
Registered: ‎05-27-2019

zu2 jtag debug error

Jump to solution

hi

i'm debuging zu2eg as shown below picIMG_0731.JPG

 

but

the vivado hardware manager display zu3????

Selection_044.png

 

捕获.PNG

 

Why does this happen

and i use xsdk debug

Selection_045.png

please help me .thanks a lot

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Teacher
Teacher
327 Views
Registered: ‎07-09-2009

Re: zu2 jtag debug error

Jump to solution

you might want to have a chat with th emanufacturer of the board

https://wiki.trenz-electronic.de/

 

IMHE. They have a very good tech support.

 

<== If this was helpful, please feel free to give Kudos, and close if it answers your question ==>

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Teacher
Teacher
328 Views
Registered: ‎07-09-2009

Re: zu2 jtag debug error

Jump to solution

you might want to have a chat with th emanufacturer of the board

https://wiki.trenz-electronic.de/

 

IMHE. They have a very good tech support.

 

<== If this was helpful, please feel free to give Kudos, and close if it answers your question ==>

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
249 Views
Registered: ‎05-29-2018

Re: zu2 jtag debug error

Jump to solution

Hi,

your Vivado HW Manager shows "dummy_dap" instead of ARM_dap.

So your processing part is crashed.

This is can happens, when you has used wrong PS configuration for your system, when the ZynqMP is hold into reset, when the PS reference clk is missing, when some power is missing....

You should check PS_ERROR_OUT and  PS_ERROR_STATUS if this is possible on your board. See also

https://www.xilinx.com/support/documentation/user_guides/ug1085-zynq-ultrascale-trm.pdf

What's the name of your ZynqMP board?

br

John

0 Kudos