UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Explorer
Explorer
336 Views
Registered: ‎10-31-2016

reagrding HDMI IP

Jump to solution

Hello, 

 

I have a evaluation license for HDMI 

Capture.PNG

 

But HDMi stops working with the error

create_bd_cell -type ip -vlnv xilinx.com:ip:v_hdmi_tx_ss:3.1 hdmi_display_path/v_hdmi_tx_ss_1
ERROR: [IP_Flow 19-3478] Validation failed for parameter 'My M01_A00_BASE_ADDR(M01_A00_BASE_ADDR)' with value '0x0000000000100000' for BD Cell 'v_hdmi_tx_ss_1/U0/axi_crossbar'. PARAM_VALUE.M01_A00_BASE_ADDR must not overflow the crossbar global ADDR_WIDTH of 17 bits
ERROR: [Common 17-39] 'set_property' failed due to earlier errors.
CRITICAL WARNING: [IP_Flow 19-1747] Failed to deliver file 'c:/Xilinx/Vivado/2018.3/data/ip/xilinx/v_hdmi_tx_ss_v3_1/elaborate/bd.xit': ERROR: [Common 17-39] 'set_property' failed due to earlier errors.

ERROR: [IP_Flow 19-167] Failed to deliver one or more file(s).
ERROR: [IP_Flow 19-3541] IP Elaboration error: Failed to generate IP 'v_hdmi_tx_ss_1'. Failed to generate 'Elaborate BD' outputs: Failed to elaborate IP.
ERROR: [Common 17-39] 'create_bd_cell' failed due to earlier errors

Capture.PNG

I couldnot use it any more. (This happen after I update my windows)

Please let me know whart could be the issue.

Kind regards 

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Explorer
Explorer
201 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

I reinstall the Vivado 2 times. 

I think it was due to windwos 10 new update. I have roll back the windows 10 build, now the Vivado works

 

Hence : 

The Vivado 2018.3 is not working with new Windows 10 update.

8 Replies
Moderator
Moderator
288 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

HI @msh ,

It still look like a licensing issue.

Can you check the column "Host ID match" in Vivado license manager and make sure it is yes. Else, I think you didn't regenerate the license for your new host

Regards,


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos
Explorer
Explorer
284 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

Here I check 

Capture.PNG

0 Kudos
Explorer
Explorer
283 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution
0 Kudos
Moderator
Moderator
273 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

HI @msh ,

Could you send your failing project with the vivado.log file?

Thanks and Regards,


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos
Explorer
Explorer
268 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

I cannot forward the project due to confidential issuue.

Though I made a example project test, to show the issue. Please find it in the attachment.

 

Thanks 

0 Kudos
Explorer
Explorer
238 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

Hello, 

 

Is there any suggestion ?

Kind regards 

0 Kudos
Moderator
Moderator
203 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

Hi @msh ,

Thank you for your design. I am able to see in which stage you are stuck. However, If I just change a parameter in the IP configuration, everything is fine again.

Maybe your vivao installation was corrypted. Can you try to re-install it?

Regards,


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos
Explorer
Explorer
202 Views
Registered: ‎10-31-2016

Re: reagrding HDMI IP

Jump to solution

I reinstall the Vivado 2 times. 

I think it was due to windwos 10 new update. I have roll back the windows 10 build, now the Vivado works

 

Hence : 

The Vivado 2018.3 is not working with new Windows 10 update.