cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Observer
Observer
4,801 Views
Registered: ‎05-21-2011

XC2V3000 Support

Jump to solution

I have installed both Xilinx ISE 10.1 and ISE 11.1 but i still cannot find XC2V3000 in drop down of the boards mentioned.

Which ISE package will provide me the support for this Model FPGA?

 

Plz Guide

 

Regards

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,028 Views
Registered: ‎08-13-2007

I'm not sure what is going on here. SP3 for 10.1 (10.1.03i) should not affect device support.

 

1) Are you sure you have Foundation?

Check Update Software Product Configuration (Start -> Programs -> Xilinx ISE Design Suite 10.1 -> ISE -> Accessories) - do you see ISE WebPACK, ISE Foundation, or ISE Foundation Simulator? [do not post your reg ID]

 

2) My 10.1.03i install shows all expected devices. See acttached.

 

 

View solution in original post

temp.JPG
0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
4,792 Views
Registered: ‎08-13-2007

10.1.03i (10.1 with service pack 3) was the last release to support Virtex-II, so you won't find device support in 11.1 or later.

When you installed 10.1 - did you install WebPACK (free, limited device support) or Foundation ($)?

WebPACK does not support the 2V3000:

http://www.xilinx.com/ise/products/classics/parts_list.htm (ISE device support)

bt

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
4,781 Views
Registered: ‎05-21-2011

Thank You For Your Help. I think i installed the foundation pack. But I also installed the Updates of the Software. In the Pull down menu i can see Virtex 2 but my particular device was not listed other devices of Virtex 2 family were listed.

0 Kudos
Highlighted
Observer
Observer
4,776 Views
Registered: ‎05-21-2011

I seem to have found the problem, although I install the foundation pack. When i upgrade it from 10.1.01 to 10.1.03. The device is no longer listed afte the update.

 

Can you please point out the reason for this.

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,029 Views
Registered: ‎08-13-2007

I'm not sure what is going on here. SP3 for 10.1 (10.1.03i) should not affect device support.

 

1) Are you sure you have Foundation?

Check Update Software Product Configuration (Start -> Programs -> Xilinx ISE Design Suite 10.1 -> ISE -> Accessories) - do you see ISE WebPACK, ISE Foundation, or ISE Foundation Simulator? [do not post your reg ID]

 

2) My 10.1.03i install shows all expected devices. See acttached.

 

 

View solution in original post

temp.JPG
0 Kudos