cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Participant
Participant
600 Views
Registered: ‎03-28-2018

Error while launching program - Standalone Debugger

Jump to solution

Hello,

I've tried to build a standalone application on SDSoC (lab 6 in the tutorial source: https://github.com/Xilinx/SDSoC-Tutorials/blob/master/getting-started-tutorial/lab-6-debug.md)

However, when I load the debugger ((Debug As > Launch on Hardware), I faced with an error (as the attached image).

Is there any idea for this, please share me?

My env: Ubuntu 16.04, SDx 2018.2, ZC706 board with full connection

 

Thank you,

TuanH

Selection_113.png
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Participant
Participant
531 Views
Registered: ‎03-28-2018

Hi,

I solved this follow this topic: https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Development-Tools/Vivado-2016-1-SDK-launch-problem/td-p/69361

Actually, the SDSoC environment also base on Eclipse, that why the bug happens on Ubuntu 16.4

 

Best Regards,

Tuan

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
573 Views
Registered: ‎08-20-2018

Hi @tuanho27

Kindly share SDx log.

Best Regards,

Nutan

 

Best Regards,
Nutan
-------------------------------------------------------------------------------
Please don't forget to reply, kudo and accept as a solution
0 Kudos
Highlighted
Participant
Participant
562 Views
Registered: ‎03-28-2018

Hi @nutang,

 

Thanks for replying.

I attached the log report

 

0 Kudos
Highlighted
Participant
Participant
532 Views
Registered: ‎03-28-2018

Hi,

I solved this follow this topic: https://forums.xilinx.com/t5/Embedded-Development-Tools/Vivado-2016-1-SDK-launch-problem/td-p/69361

Actually, the SDSoC environment also base on Eclipse, that why the bug happens on Ubuntu 16.4

 

Best Regards,

Tuan

View solution in original post