cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
n3rdx
Participant
Participant
617 Views
Registered: ‎03-17-2020

Printing C/C++ source code from VITIS IDE editor

VITIS IDE looks like Eclipse. Works like Eclipse that usually allows me to print code that I have written, perhaps to a PDF file for documentation purposes.. I wanted to print to a printer some application code (C or C++) from IDE. Isn't there a print function in a menu somewhere? If not, is it possible to get a plug in to pretty print code that I have written/commented with DOXYGEN markers? Or does VITIS support direct generation to Doxygen?

My configuration:

*** System properties:
applicationXMI=org.eclipse.ui.workbench/LegacyIDE.e4xmi
awt.toolkit=sun.awt.windows.WToolkit
com.xilinx.product=scout
ds.delayed.keepInstances=true
eclipse.application=com.xilinx.ide.application.ui.rcp
eclipse.buildId=2020.1
eclipse.commands=-os
win32
-ws
win32
-arch
x86_64
Tags (2)
7 Replies
hongh
Moderator
Moderator
533 Views
Registered: ‎11-04-2010

It looks print.. button is not added in Vitis IDE. 

Could you try to open the source files with the 3rd part editor and print it?

 

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
hongh
Moderator
Moderator
472 Views
Registered: ‎11-04-2010

The developer thinks the user can print the source code in 3rd party editors or Vivado. They intend to keep the menu concise and refuse to add print function in Vitis IDE.

 

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
joe306
Scholar
Scholar
417 Views
Registered: ‎12-07-2018

I have the same problem in Vitis 2020.1. I get an error message when trying to print.
Joe
0 Kudos
hongh
Moderator
Moderator
413 Views
Registered: ‎11-04-2010

Hi, @joe306 

VItis IDE doesn't contain Print button. Actually you are using Vivado IDE.

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
joe306
Scholar
Scholar
383 Views
Registered: ‎12-07-2018

Oops, I made a mistake. I have the problem in Vivado 2020.1 not Vitis. I'm sorry for the post reply. Joe
0 Kudos
joe306
Scholar
Scholar
383 Views
Registered: ‎12-07-2018

Yes, your are correct. I wasn't thinking when I entered this reply. Sorry for making a mess of things. I have problem in Vivado 2020.1 printing. Respectfully, Joe
0 Kudos
hongh
Moderator
Moderator
376 Views
Registered: ‎11-04-2010

Hi, @joe306 ,

Doesn't matter. I've seen your new post and assign it to Design Entry Board.

-------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos